Foto

Silke Dierickx

Functie:
Co beeld, mode en muziek

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Italië

Italië

Toen we terug thuis kwamen van onze 7-daagse in Italië en Vaticaanstad, waren we er over eens dat we deze reis niet zomaar zouden vergeten. Van dag één hebben we ons geamuseerd. Met plezier stonden wij te luisteren naar onze gidsen, die we meebrachten van België (Mevr. De Wolf, Mevr. Buelens, M. Aeyels en M. Van den Broeck). Samen met ‘de plu’ maakten we een tocht door Italië, helaas is hij niet heelhuids teruggekomen. De reis is veel te snel voorbijgegaan naar onze zin. Hier zitten we nu, in de klas voor de computer. Te denken over hoe het was in Italië.

Be prepared for prom

Be prepared for prom

‘Be prepared’ om naar een glamoureus galabal te walsen. Geen flauw benul wat je die avond zal aantrekken? Zou je graag een spetterende entree maken wanneer je uit de limousine stapt? Wij hebben een uitgebreide keuze voor jullie in de etalage gehangen.

Photo View Aalst

Photo View Aalst

In de welbekende winkelstad ging MagdaZine een fototentoonstelling bezichtigen. Trede per trede kwamen we dichter bij de fotogalerij. Was het hier wel? Ja. Geen kat te bespeuren zo te zien. We bekeken de foto’s en maakten er zelf kopietjes van met ons eigen fototoestel. Dit leek echter toch niet zo boeiend te zijn. We besloten onze creativiteit de vrije loop te laten gaan. Hieronder vindt u het resultaat.

Interview Stijn

Interview Stijn

Het is vrijdagavond, 18.30. uur We begeven ons naar de artiesteningang en worden begroet door ‘een groentje’. De zenuwen nemen toe wanneer ze ons meedelen dat we niet op dé lijst staan.

Daar staan we dan, in de gietende regen te wachten op dat ene telefoontje dat ons de toegang zou verlenen tot de artiestenlounge.

Les Choristes

Les Choristes

Een prachtige muzikale film. Het gezongen lied zal je zeker bekend in de oren klinken als je de film bekijkt. Maar niet gevreesd, er is ook een uniek verhaal in verweven vol drama en komedie. Kortom voor elk wat wils.