Foto

Marthe Potoms

Functie:
Co muziek en beeld

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Italië

Italië

Toen we terug thuis kwamen van onze 7-daagse in Italië en Vaticaanstad, waren we er over eens dat we deze reis niet zomaar zouden vergeten. Van dag één hebben we ons geamuseerd. Met plezier stonden wij te luisteren naar onze gidsen, die we meebrachten van België (Mevr. De Wolf, Mevr. Buelens, M. Aeyels en M. Van den Broeck). Samen met ‘de plu’ maakten we een tocht door Italië, helaas is hij niet heelhuids teruggekomen. De reis is veel te snel voorbijgegaan naar onze zin. Hier zitten we nu, in de klas voor de computer. Te denken over hoe het was in Italië.

Photo View Aalst

Photo View Aalst

In de welbekende winkelstad ging MagdaZine een fototentoonstelling bezichtigen. Trede per trede kwamen we dichter bij de fotogalerij. Was het hier wel? Ja. Geen kat te bespeuren zo te zien. We bekeken de foto’s en maakten er zelf kopietjes van met ons eigen fototoestel. Dit leek echter toch niet zo boeiend te zijn. We besloten onze creativiteit de vrije loop te laten gaan. Hieronder vindt u het resultaat.

Interview Stijn

Interview Stijn

Het is vrijdagavond, 18.30. uur We begeven ons naar de artiesteningang en worden begroet door ‘een groentje’. De zenuwen nemen toe wanneer ze ons meedelen dat we niet op dé lijst staan.

Daar staan we dan, in de gietende regen te wachten op dat ene telefoontje dat ons de toegang zou verlenen tot de artiestenlounge.

Beware – 2012 is near!

Beware – 2012 is near!

Ze zeggen vaak : ‘Binnen zoveel jaar hé, dan komt er een Apocalyps!’ . Maar ze vergissen zich telkens weer van datum. Nu zou het definitief gedaan zijn met de wereld in december 2012.

Tegen de lamp… of niet?

Tegen de lamp… of niet?

Omstreeks half negen begeef ik mij naar de zaal waar de nieuwe ecologisch – vriendelijke voorstelling ‘Tegen de lamp’ van Dimitri Leue plaatsvindt. Echt verheug ik mij er niet op, want hoe kan men in vredesnaam een voorstelling geven over het milieu zonder dat je in slaap valt? Tot mijn grote vreugde zijn de mannen op het podium niet alleen acteurs, maar ook nog eens grappenmakers. En zeg nu zelf, wie houdt nu niet van een grapje meer of minder?