Foto

Loïck Picalausa

Functie:
Film

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Gokken bij jongeren

Gokken bij jongeren

Jullie kennen waarschijnlijk allemaal wel iemand die steeds zijn pronostiek geeft voor bepaalde voetbalmatchen, tennismatchen, enz…. Maar tegenwoordig gaat het nog een stapje verder. Sommige jongeren gaan zelfs naar krantenwinkeltjes of grote gokkantoren. Daar wagen zij zich dan aan een gokje; vaak met een kleine inzet. Maar is het wel verstandig om op zo’n jonge leeftijd te beginnen met gokken? Wij zeggen je alvast waarom niet!

Apps Top 15

Apps Top 15

Een App Store is een online softwarewinkel waar software gekocht kan worden. De software, ook wel apps genoemd, omvat programma’s voor smartphones van onder andere Nokia, HTC, Sony Ericsson, Samsung en Apple. De prijzen variëren van gratis tot 719,99 Euro.

De App Store van iTunes kennen jullie wellicht wel. Maar zoals jullie weten, bestaat er natuurlijk keuze uit miljoenen verschillende apps. Het is dan ook zeer moeilijk om te weten welke app je nu juist moet dowloaden. Om jullie hierbij te helpen, hebben wij een top 15 gemaakt van de apps die zonder meer nuttig voor jullie zijn en/of waar jullie zich best mee kunnen amuseren.

TOP 10 SINT-DONATUS

TOP 10 SINT-DONATUS

Eerst en vooral willen we iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan deze TOP10 en die zijn lijst heeft binnengebracht! We hebben er voor gezorgd dat de leerlingen per klas een TOP 5 maakten. Hiervan hebben we dan een algemene TOP10 gemaakt. Hoewel deze werd opgemaakt in 2011, bevat hij natuurlijk toppers die je nu nog steeds kan horen.

Extra Time

Extra Time

De voetbalkenners onder ons zullen het TV-programma ‘Extra Time’ zeker en vast kennen. Elke maandagavond kaarten Frank Raes en Filip Joos, samen met enkele gasten, na over het voorbije voetbalweekend. Wij, Romain De Zutter en Loïck Picalausa, woonden een opname van Extra Time bij.

Jackass 3D

Jackass 3D

Iedereen kent wel Jackass, of heeft er tenminste al iets van gehoord. Wat zeker vast staat, is dat ze mij steeds aan het lachen brengen. De cast bestaat uit een hele groep mensen met een zeer hoog durfgehalte waarin de belangrijkste persoon Johnny Knoxville is. Voor de rest wordt de cast aangevuld met Bam Margera, Ryan Dunn, Steve-O, Wee Man en vele anderen… De regisseur van zowel de film als de serie is Jeff Tremaine. De scripts worden uitgeschreven door Preston Lacy, die ook aan sommige stunts deelneemt.