Foto

Joyce Stalmans

Functie:
Beeld, corrector en woord

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Interview mcElvee

Interview mcElvee

Op de 100-dagen fuif van het STK was ik me volledig aan het laten gaan op Drum ‘n Bass. Tot mijn aandacht werd getrokken door een live zangeres. Na heel wat mailwerk volgde een interview met Line a.k.a. mcElvee.

Viva la musica

Viva la musica

Zaterdag 27 en zondag 28 februari 2010 organiseerde de turn- en dansvereniging Nut & Vermaak Buggenhout hun tweejaarlijkse turn- en dansshow. Dit jaar was het thema muziek. Zeer veel verschillende muzieksoorten kwamen aan bod en wanneer er materiaal moest klaargezet worden, kon het publiek genieten van kleine liveoptredens.

Rolcake

Rolcake

Hier zijn we met een nieuw recept. Rolbiscuit, of voor de gewone mens onder ons, rolcake. 😉

Opstal carnaval

Opstal carnaval

De Orde van de Jeinen organiseerden op 7 maart 2010 de 19de carnavalstoet van Opstal. De reclamestoet vertrok rond 14.00 uur. We hadden geluk, de zon was van de partij. De plaatselijke verenigingen droegen ook hun steentje bij om van deze 19de editie een groot feest te maken.

Ad Libidum

Ad Libidum

Het Gildenhuis in Malderen werd op 27 maart 2010 weer eens onveilig gemaakt. De 12de versie van Ad Libidum vond namelijk plaats. Een fuif georganiseerd door de Aspi’s (Chiro) van Steenhuffel.

Gymgala 2009

Gymgala 2009

Op zaterdag 19 december, een koude winterdag, na de examens, was het wel tijd voor een beetje ontspanning. De twaalfde editie van het jaarlijkse ‘Gymgala van Vlaanderen’ in het Gentse Kuipke was voor mij ideaal.

Invictus

Invictus

Invictus is een film die zich afspeelt in Zuid-Afrika op het moment dat Nelson Mandela net terug aan de macht komt als president. Zijn probleem: de Apartheid. Nelson wil de Apartheid verdrijven uit Zuid-Afrika.

Philippe Geubels: Droog

Philippe Geubels: Droog

Op 5 februari passeerde de alom gekende komiek Philippe Geubels langs het Cultureel Centrum De Muze in Meise. Hij bracht daar op zijn manier de origineel gevonden voorstelling ‘Droog’. Duidelijk een heel toepasselijke naam voor zijn tour. Hij heeft dan ook een erg droge en platte humor, voor diegenen die het nog niet doorhadden.