Foto

Jana Weckx

Functie:
Hoofdredactrice Woord - Co Redactrice Beeld

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

The Avengers

The Avengers

Marvel’s superhelden zijn terug! Ze komen als team samen in de film ‘The Avengers’; een film met zowel actie als humor. Thor, Captain America, Iron Man, Black Widow, The Hulk, Hawkeye en Loki, sommigen al wat bekender dan anderen.

Wim Lots – Zomerhits

Wim Lots – Zomerhits

Kunstenaars vind je overal maar er zijn er altijd wel die eruit springen met een bepaalde stijl die enkel zij hanteren. Sommige kunstenaars komen verrassend uit de hoek wat vaak leidt tot zowel kritiek als lof. Eén van de Magdazine-reporters bezocht eind vorig jaar de tentoonstelling van haar nonkel: Wim Lots: ‘Zomerhits’. Ze wou graag deze ervaring met u delen.

New Year’s Eve

New Year’s Eve

‘New Year’s Eve’ is een film in hetzelfde genre als ‘Zot van A’ en ‘Valentine’s Day’. De film laat de levens en de liefdesverwikkelingen van een aantal mensen zien op 31 december, oudejaarsdag, in New York. Een 10-tal verschillende verhaallijnen lopen door elkaar en laten steeds een soort liefde zien maar ook hoop en vergiffenis. Het is een typische romantische komedie maar toch is hij verrassend. Deze film werd geregisseerd door de 77-jarige Garry Marshall.

Boyce Avenue en Tyler Ward

Boyce Avenue en Tyler Ward

Op 14 november 2011 bracht hun wereldtournee Boyce Avenue naar België. Ze kwamen echter niet alleen! Tyler Ward kwam mee om in het voorprogramma op te treden. Het verrassende aan beide artiesten is dat deze niet bekend zijn geraakt via radio of TV. Neen! Toen ze op het concert vroegen: ‘Who discovered us through YouTube?’ schoten vrijwel alle handen de lucht in. YouTube dus….

Kauf!

Kauf!

Een gewone man van de straat. Een held voor de samenleving, die een cameraploeg toestaat zijn geweldige leven te volgen.

Seminarie MagdaZine 2011-2012

Seminarie MagdaZine 2011-2012

Welkom op MagdaZine: de cultuursite voor en door jongeren!

Jullie kennen deze site wellicht reeds van vorige jaren. Voortaan zullen wij hier zaken op plaatsen die wij leuk en interessant vinden. We zullen kunst en cultuur onder handen nemen, in de ruime zin van het woord. Maar ook berichten wij over activiteiten, events en specials in en rond onze school.