Foto

Jana Asselman

Functie:
Muziek - Beeld

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Valentijn komt eraan!

Valentijn komt eraan!

Ook al lijkt de dag waarop verliefde koppeltjes elkaar verwennen of mekaar een leuke verrassing geven nog ver weg, zijn hier toch enkele tips. Aangezien jullie, jongens, het ook vaak moeilijk hebben om een geschikt cadeautje te vinden voor jullie meisje helpen wij ( de dames van Magdazine ) jullie om op 14 februari de vrouwtjes goed te laten verwennen.

Harry Potter and the deathly hallows part 1

Harry Potter and the deathly hallows part 1

De film waar alle Harry Potter fans zo lang op hebben moeten wachten is eindelijk in de cinema! En hij is goed!

Als je al de vorige films hebt gezien, is er geen probleem om te volgen, alhoewel het soms nogal moeilijk is. Er is meer actie en gevoel in deze film dan in de vorige zes en hij gaat sneller vooruit. Toch duurt hij nog ongeveer twee uren.

Nele Needs a Holiday

Nele Needs a Holiday

Nele Van den Broeck, jong, talentvol en boordevol cynische humor!

De zangeres van het meidentrio ‘Nele Needs a Holiday’ had even een tijdje vrij gemaakt in haar drukke agenda om een klein interviewtje af te leggen met onze reporters van Magdazine.

Piranha 3D

Piranha 3D

Op 1 september kwam de nieuwe horrorfilm’ Piranha 3D’ in de zalen. De Franse regisseur Alexandre Aja baseerde zich op de film Piranha uit de jaren ‘80 maar haalde zijn inspiratie ook nog uit andere horrorfilms zoals ‘Jaws’. In deze versie zijn de mensetende vissen nog groter, bloeddorstiger en bovendien in 3D. Deze film is niet geschikt voor gevoelige kijkers!