Foto

Ine Van den Driessche

Functie:
Muziekhoofd - Co redactrice Woord - Corrector - Marketing

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Top 10 grappige filmpjes

Top 10 grappige filmpjes

Hoogtijd voor eens wat HUMOR!! Speciaal voor jullie hebben wij de beste filmpjes verzameld! 😀

“Falling”: de nieuwe rage op internet?

“Falling”: de nieuwe rage op internet?

Een tijd geleden waren acts als planking, owling en benching erg in. Nu moeten deze activiteiten plaats ruimen voor de allerhipste trend : falling.

Vallen op straat, in het park, in de supermarkt … je kan het niet gekker bedenken. Wij hebben gemerkt dat vragen zoals: “ben je zat? Heb je gedronken? Kan je je echt niet recht houden?“ volkomen normale reacties zijn. Volg mee en … have fun!

Domino – de musical

Domino – de musical

We hadden reeds naar het tv-programma ‘Domino – De zoektocht’ gekeken. Na een paar korte fragmenten van de musical dachten we: dit wordt echt een topper!

We bestelden dus meteen tickets en twee weken later was het zover… We namen de trein naar Antwerpen en we genoten van een zalig namiddagje Domino!

Studentenhaver

Studentenhaver

Ben jij gek op chocola? Hou je van recepten die snel en gemakkelijk te maken zijn? Dan moet je dit recept zeker eens uitproberen!

Chocoladetaart in microgolfoven

Chocoladetaart in microgolfoven

Wanneer je echt zin hebt in iets lekkers en je hebt niet veel tijd, ga dan zeker voor onze chocoladetaart in de microgolfoven. Deze is zeer snel klaar! Als je onze stappen volgt zal het zeker en vast lukken. Veel succes en smakelijk.

Chocolade Krispies

Chocolade Krispies

Als eerste recept wouden we toch iets makkelijk en lekker maken zodat het zeker niet zou mislukken. Daarom maakten we chocolade krispies. We leggen dit stap voor stap aan jullie uit. Veel plezier en smakelijk!