Foto

Ella Vermeylen

Functie:
Hoofd van marketing - Beeld

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Acteurs verdikken voor filmrol

Acteurs verdikken voor filmrol

Beeld het je in: je wilt iets echt graag en je doel ligt binnen handbereik, alleen, je bent te ‘slank’.
Voor velen klinkt dit compliment als muziek in de oren maar voor anderen is het een groot kruis om hun ‘streefdoel’ te bereiken. Dan heb je natuurlijk de volhouders die zullen gaan ‘vreten en zweten’ om te kunnen schitteren op het witte doek in een maatje meer.

Amerika is ook onze geschiedenis.

Amerika is ook onze geschiedenis.

Op een woensdagnamiddag herinnerden we ons onze ‘verplichte’ culturele activiteit voor Magdazine en voor we het wisten stonden we in Brussel in “Tour & Taxis”.
In deze tentoonstelling wordt de Amerikaanse geschiedenis voorgesteld op een creatieve en interactieve manier. Via kunstwerken, films, originele voorwerpen, enzovoort, verloren we onze ‘Belgische roots’ in het parcours.

FRITS & FREDDY

FRITS & FREDDY

Humor, meer humor en nog meer (absurde) humor zijn de sleutelwoorden van de nieuwe film van Mark Punt: “Frits en Freddy”.

Welke Gossip Girl ben jij?

Welke Gossip Girl ben jij?

Gossip Girl leeft in een wereld vol overdaad, celebrities, jaloezie en verraad. Zij kent iedereen en houdt alles in de gaten. Ze publiceert haar roddels anoniem via internet en SMS. De voedingsbodem voor de roddels van Gossip Girl is een elitaire privéschool in de Upper East Side van New York. Zij en haar vrienden hebben alles wat hun hartje begeert. Ze zijn complex, vroegwijs en werelds, maar toch hebben zij dezelfde problemen als andere tieners.