Foto

Christophe Gillaerts

Functie:
Begeleidende leerkracht

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Tattoos – Tekening zwart-wit

Tattoos – Tekening zwart-wit

Gegroet, afstammeling van de aap!

Kleiopdracht rond comicfiguren of superhelden!

Kleiopdracht rond comicfiguren of superhelden!

De examens van 2014 zijn voorbij. Leve de kerstvakantie! Toch nog enkel foto’s en een stop-motion film van een kleiopdracht die we laatst deden. Geniet van onze leuke resultaten in de onderstaande fotogalerij.

Grafiek

Grafiek

De examens zijn gedaan. Leve de vakantie! Toch nog een opdracht voor MagdeZine tonen. Grafiek: linosnede, veruit de leukste opdracht van heel het jaar.

Tatoeages

Tatoeages

Zoekt u inspiratie voor een tatoeage? En wilt u toch wat meer dan een zeeanker of een hartje met de naam van uw geliefde? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij hebben tijdens één van onze tekenopdrachten namelijk zelf een tatoeage kunnen ontwerpen.

Foto opdracht rond een thema

Foto opdracht rond een thema

Attentie! Attentie! Het MagdaZinevirus heeft weer toegeslagen. En deze keer heeft het, met camera’s in de hand, de school verlaten!

Schedels, een tekenopdracht

Schedels, een tekenopdracht

Vooraleer u deze tekst begint te lezen, wil ik u graag deze waarschuwing meegeven: zorg dat u op een stabiele ondergrond staat want onze tekenopdracht was om van omver te vallen!

Dia’s ontwerpen.

Dia’s ontwerpen.

“We gaan dia’s maken” luidde onze opdracht uit de mond van meneer Gillaerts. Met een potje inkt en een pen in de hand gingen we aan de slag. Met onze pennen -en veel geduld- probeerden we de fijne lijnen van onze tekeningen op dia te zetten.

Vakantie met wat leuke kiekjes!!!

Vakantie met wat leuke kiekjes!!!

Zoals alle vorige jaren was het MagdaZineteam ook dit jaar voor dit PO-seminarie weer zeer goed gemotiveerd!

Aan het nieuwe concept werd niet meteen met een vliegende start begonnen! Het begon meer bedachtzaam. Maar stilaan kreeg het seminarie vorm met interessante en creatief ingevulde opdrachten.