Nieuws

Hier vind je nieuws over het MagdaZine-project, zoals nieuwigheden op de website, aankomende promotiestunts en wedstrijden.

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

MagdaZinevirus

MagdaZinevirus

0ok dit schooljaar heeft het MagdaZinevirus weer toegeslagen. Alleen al in Sint-Donatus bovenbouw is er sprake van 17 getroffenen.


De MagdaZiners, zoals de dragers van het virus worden genoemd, hebben een onverklaarbare drang om hun creativiteit te uiten. Hun enige kans op genezing is een wekelijkse dosis MagdaZine. Die zullen ze elke week door Meneer Gillaerts geïnjecteerd krijgen waarna de klas weer gevuld wordt met nieuwe, originele en creatieve ideeën.

 

De MagdaZinekuur is nog maar net begonnen of ze levert al meteen originele tekeningen en gekke ideeën op.

Wat staat er de MagdaZiners in Sint-Donatus bovenbouw dit jaar schooljaar 2013 – 2014 allemaal te wachten? Zeker is dat het MagdaZinevirus zich verder zal uitbreiden met nog betere en meer originele werken. Wij wensen alvast allen samen te werken aan de nieuwe seminarieopdrachten. Of het gekker, spitsvondiger of anders wordt kom je enkel te weten als je ons MagdaZinevirus blijft volgen en je laat overmeesteren door onze vele nieuwe creaties.

Het MagdaZineteam

 

Tekst: Sarah Pauwels
Tekening: Timon Van Laere

Eén reactie

  1. P. Bettens
    Geplaatst op 7 oktober 2013 om 21:20

    Ik ben besmet, wat moet ik nu doen? Heb je een antistof?