Muziek

Interviews met bekende artiesten van eigen bodem, verslagen van concerten en festivals,...

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Milk Inc – Eclipse

Milk Inc – Eclipse

Regi en Linda -het populairste danceduo van België- slaagden er opnieuw in om het Sportpaleis van Antwerpen helemaal op z’n kop te zetten, met hun inmiddels al vijfde concertreeks. ‘Eclipse’ was een stomende, sfeervolle en verrassende show met prachtige lichtspektakels en wervelende gastoptredens van Sylvie, Stan Van Samang en rapper Turbo B (vooral bekend van zijn wereldhit ‘Rythm is a dancer’).

Linda straalde in haar prachtige outfits (tot vier keer toe verscheen ze in een nieuw kleedje) en Regi stond te glunderen achter zijn klavier. Het feest barstte dan ook meteen los toen de eerste noten van een herwerkte versie van ‘Inside of me’ weerklonken. Het startschot voor 3 uurtjes pure ambiance was afgevuurd! Het Sportpaleis werd omgetoverd tot de grootste discotheek van het land.

Naar jaarlijkse gewoonte brachten ze ook nu weer een nieuwe single uit: ‘Dance to forget’. Naar mijn mening alweer een ijzersterk nummer dat we nog dikwijls uit de radioboxen zullen horen gallen! Uiteraard kon ‘Hang on’, samen met Stan Van Samang, niet ontbreken! Ook Sylvie van Sylver kreeg samen met Linda het hele Sportpaleis in beweging met hun fantastische hit ‘I don’t care’. En dan -misschien een onverwachte gast voor de meesten- verscheen Turbo B. op het toneel. Hij zag, hij kwam en hij overwon.

Maar het meest verrassende en spectaculaire gedeelte van het hele concert was -volgens mij- het ‘vliegende’ podium. Linda, Regi en enkele muzikanten verlieten even hun grote podium om, net boven ons hoofd, over te vliegen naar de andere kant van het Sportpaleis.

Toch moest er ooit -jammer genoeg- een einde komen aan dit feestje. Een rustige, akoestische versie van ‘Forever’ sloot het concert stijlvol af. Nu wordt het uitkijken naar volgend jaar, wanneer het 15-jarig bestaan van Milk Inc stevig gevierd zal worden.

Ik zal zeker en vast van de partij zijn!

Eén reactie

  1. Anniek
    Geplaatst op 20 november 2010 om 13:22

    Echt prachtig geschreven! Ook de foto’s zijn een goeie weergave van de sfeer :-)! Je krijgt meteen zin om naar het concert te gaan!