Mode

Nieuwe werken van bekende ontwerpers, maar ook enkele ontwerpen uit eigen huis!

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Magdazine’s kledinglijn

Magdazine’s kledinglijn

Met ons zessen beleefden we een heel avontuur;
kleedjes maken, lachen en wat foto’s nemen in een schuur.
Mascara, oorbellen, lippenstift, het was er allemaal;
een heus feest voor ons, het was fenomenaal!
Met wat naald en draad, toverden we oude lapjes stof om
tot nieuwe, hippe kleedjes; plezier alom!
Eens knippen hier, een steekje daar,
en hup, een nieuw kleedje stond klaar.

Na het schrijven van alle artikels wouden we eindelijk ook eens onze handen uit de mouwen steken. Het modeartikel van Tina en Onah, dat al een hele tijd geleden op de site is verschenen, gaf ons inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Zo begonnen we met een hoofd vol goede ideeën, oude lappen stof en naald en draad aan onze ontwerpen.
We snuffelden op onze stoffige zolder, op zoek naar leuke kledingstukken van vroeger die we mochten verknippen. Gepakt en gezakt met bruikbare spullen vlogen we er in!

We maakten combinaties -die niet altijd even geslaagd waren en die voor heel wat hilariteit zorgden- tot we de perfecte match vonden. Toen begon het echte werk…
Knopen, linten, strikjes … Alles kwam van pas! Die nodige accessoires zorgden ervoor dat onze creaties de juiste vorm kregen. Na enkele weken werk, bekwamen we het gewenste resultaat.

En toen was het showtime!

Omdat wij onszelf -na een heuse metamorfose- geschikt vonden als model, moesten we geen tijd verspillen aan een casting. Een schuur van een oude boerderij deed dienst als decor. Het contrast tussen de frisse, fleurige kleedjes en de stoffige omgeving leek ons de perfecte formule. Zo kwamen de foto’s tot stand die wij voor ogen hadden.

Met dank aan onze professionele fotografe Aster Aerts die voor de juiste beelden zorgde. Natuurlijk willen we ook Anna Carlier bedanken. Zonder haar hulp als kapster/visagiste waren de foto’s van ons allen nooit zo goed geweest.

Zo kwam er een einde aan ons avontuur. Hopelijk vinden jullie de foto’s en de kleedjes echt geslaagd!

Eén reactie

  1. karen
    Geplaatst op 22 februari 2011 om 19:48

    goed gezegd