Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Wat zou een wereld zijn zonder geruchten en weetjes?

Wat zou een wereld zijn zonder geruchten en weetjes?

Stel nu: je gaat babysitten bij de plaatselijke burgemeester en na enkele alcoholische dranken beland je in je eigen maagsappen op de vloer. Het kan de beste overkomen natuurlijk.

Over drankjes gesproken, wat te denken van onze geliefde barman Richard, die tegenwoordig met een zwaar charmeoffensief begonnen is? Gratis appels weggeven aan de leerlingen, dit vind ik zeer mysterieus van de altijd correcte Richard. Is het een middel om te vluchten in zijn eenzaamheid daar alleen achter zijn toog? Probeert hij indruk te maken op bepaalde leerlingen? Of probeert hij illegale appels wit te wassen?
Richard reageert: ‘Ik spreek niet zonder mijn advocaat.’

Tot slot wil ik iedereen waarschuwen: we zitten met een moordenaar op school. Niet zomaar een moordenaar, maar een massamoordenaar. Geen zorgen, jullie hoeven geen bang te hebben, hij of zij heeft het niet echt op mensen gemunt. Maar wat dacht je van vissen bijvoorbeeld, ideaal.

Ach ja, ik heb het altijd al moeilijk gevonden om mijn dromen van de werkelijkheid te onderscheiden. Jullie moeten hier niet te zwaar aan tillen… Of juist wel?

Ik laat iedereen er het zijne van denken, maar aarzel zeker niet om mij lastig te vallen met tips, voor ik ook appels gratis begin weg te geven.

Tot de volgende!