Events

Verslagen van festivals, tentoonstellingen, beurzen, tv-programma's, ... vind je hier.

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Welke geschenken geef je voor Kerstmis?

Welke geschenken geef je voor Kerstmis?

Voor Kerstmis is het vaak moeilijk om een gepast geschenk te vinden. Soms vragen we gewoonweg wat iemand graag zou hebben maar dat is natuurlijk niet erg origineel. Hier gaan we dan voor een paar leuke en verrassende geschenken.

Als je niet weet wat te kiezen dan kan je altijd gaan voor een  Bongo bon. Er zijn oneindig veel variaties. Dagje heen en terug. Deze Bongo geeft 2 samenreizende personen recht op een daguitstap bij 1 van de 50 organisators, inclusief een treinbiljet in eerste klas € 44

Stel dat je een mooie foto te pakken krijgt van de persoon in kwestie, kan je de foto in een Pop Art portret veranderen. Altijd leuk om te krijgen! Hou je portemonnee maar vast, want de prijzen zijn niet goedkoop.

Informatie op de site: http://www.personal-art.nl/

Voor echte shopaholics is het best dat je gewoonweg een cadeaubon geeft van H&M of Zara. Zelf kleren kopen kan erg tegenvallen; laat de keuze best aan haar/hem over.
H&M: vanaf € 5

Muzikanten kunnen hun plezier altijd vinden bij de goedkope Ipod shuffle in verschillende kleuren. Bij Fnac, Vanden Borre, Media Markt,… 49€

Voor de smullers onder ons is een suikerspinmachine gepast. Fascinerend om te maken en heerlijk om op te eten, zo’n fluffige roze suikerwolk.

Pixmania: +/- € 40

Voor onze opa’s en oma’s wordt het steeds moeilijker om hun geld te tellen. Hier alvast het perfect cadeau; een zelftellende spaarpot.

http://www.gadgethouse.be: € 14,95

Bij ICI PARIS XL zijn vivaboxen verkrijgbaar waar je 10 staaltjes krijgt met elk een geurtje parfum. Uiteindelijk kan je de lekkerste geur kiezen die het best bij je past. Voor heren, dames, jongens en meisjes.

ICI PARIS XL: € 49,95

Voor de kleine deugnieten is en blijft het beste geschenk nog altijd Playmobil, Lego, Barbie en Polly Pocket. Dit allen verkrijgbaar bij Dreamland.

Prijs afhankelijk van het volume: hoe groter, hoe duurder.