Events

Verslagen van festivals, tentoonstellingen, beurzen, tv-programma's, ... vind je hier.

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Ansarat

Ansarat

4 tenten, 4 genres … 4 party’s! We werden verwelkomd door de lichtjes van Ansarat en de vele gele fluo mannetjes die ons begeleiden naar de ingang. We got a feeling that tonight’s gonna be a good good night! Whooehooee! 🙂

Een festival bij 3 graden? Waarom ook niet? Helemaal afgezakt naar Oud-Turnhout, komen we aan met de “limo” van de mama en de papa. We merken direct dat we duidelijk niet aan de dresscode voldoen. Zijn wij de enigen die weten dat het maar 3 graden is? Blijkbaar wel. Enkel de jongens waren naar het weer gekleed. De meisjes hadden het duidelijk niet koud met hun trillende benen onder de rokjes en shortjes. Om nog maar te zwijgen van sommigen hun decolleté.

We waren duidelijk niet de enigen die naar de weide waren afgezakt. Er was een massa volk, die verdeeld werd over vier roze tenten en een binnenplein met de nodige voedselvoorraad.

In iedere tent kwamen we andere muziekgenres tegen met verschillende DJ’s en optredens. Zo hebben we : Shameboy, Sigi, Milk Inc, Lasgo, Dj Ruben, Robert Abigail, Hardwell, Dj Neon, Angerfist, Darkraver, Deftoys… gezien. Ambiance verzekerd!

Jammer genoeg sloeg bij een van ons de stress toe. De stagemanager vinden in de “dancetent” was een hele opgave. Blijkbaar had niemand bij de crew ooit gehoord van een stagemanager, wat ons naast stress ook frustratie opleverde. Bij de ene persoon al wat meer dan bij de andere. De tegenstelling van stress tegenover een totale chille sfeer zorgde voor nog extra frustratie bij de ene en gelach bij de andere. En daar was hij ineens… de stagemanager! Die nog meer stress meebracht. Lasgo was te laat en de kans op ons interview werd kleiner met de minuut. Uiteindelijk kwam de verlossing. We mochten mee backstage en daar ontmoetten we Jelle van Lasgo en haar crew. In een container op een modderveldje vertelde ze ons dat ze te laat was omdat ze uit de bocht was gevlogen tijdens een autoraceles. Haar manager en zijzelf excuseerden zich dan ook uitgebreid. De spontaniteit en vriendelijkheid overvielen ons. Er waren geen sporen van sterallures. Op naar de volgende laatkomer, Regi Penxten. Deze stopte letterlijk voor onze neus in zijn rode jeep, onderkoeling nabij. Uiteindelijk mochten we de container opnieuw binnen en begonnen we aan het tweede interview, deze keer met Regi en Linda. Al deze interviews kan je verder op deze site vinden. Na de interviews konden we met een gerust hart, voldoende foto’s en handtekeningen gaan verder feesten. Tot 3 uur was het een feestje van dance, hardcore, tek en jump. Uiteindelijk kropen we om 5 uur ons bedje in met weer een heleboel goede herinneringen.

http://www.youtube.com/watch?v=PAW-z8TV8Xg