Events

Verslagen van festivals, tentoonstellingen, beurzen, tv-programma's, ... vind je hier.

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Alex Agnew

Alex Agnew

Terug van weggeweest! Nadat hij in het Sportpaleis 5 maal voor uitverkochte zalen zorgde, gaf de Belgische stand-upcomedian Alex Agnew op 13 januari 2012 in Geel het startsein voor zijn nieuwe show ‘Interesting Times’!

De titel werd genoemd naar de vloek die de Chinezen uitspreken over iemand die ze onheil toewensen: ‘May you live in interesting times.’
Alex Agnew kreeg doorheen de jaren de bijnaam ‘King of Comedy’. Deze naam werd aangekondigd door Urbanus en meteen verspreidde deze zich over het hele land. Hij kreeg deze naam omdat hij zo ervaren is en op zo een komische wijze zijn show naar voor brengt. Hij is één van de beste stand-upcomedians van heel België. Wat een eer!
Zijn nieuwe show is in dezelfde lijn als zijn vorige (More Human than Human en Larger than Live). Ondanks enkele doodsbedreigingen aan zijn adres vertelde hij nog steeds originele, grove moppen over het Jodendom.
Alex is een heel actief persoon. Naast stand-upcomedian is hij ook leadzanger bij zijn eigen, succesvolle hard-rock band “Diablo Boulevard”. De twee andere groepsleden zijn Dave Hubrechts en Kris Martens. In hun liedjes goten ze al hun muzikale talenten samen met een origineel resultaat tot gevolg. Dankzij de grote frontman Alex kunnen ze ook entertainen als geen ander. Hun muziek wordt ook gespeeld in het begin van zijn show.
Ter illustratie zijn hier de beste filmpjes van zijn vorige show’s:Als zijn vorige shows en de Youtube-filmpjes je aanspraken, is zijn nieuwe show zeker een must-see! Hierbij alvast de data van zijn volgende optredens.

06-07/03/2012 CC in Mechelen
10-11/04/2012 De Werf in Aalst
02-06/05/2012 Capitole in Gent
10-11/05/2012 De Zandloper in Wemmel

Alex Agnew heeft ook een eigen site die je zeker eens moet bezoeken : http://www.alexagnew.be/sitepages/#