Beeld

Beeldende kunsten zoals schilderijen, foto's, tekeningen, films en strips vind je hier.

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Vakantie met wat leuke kiekjes!!!

Vakantie met wat leuke kiekjes!!!

Zoals alle vorige jaren was het MagdaZineteam ook dit jaar voor dit PO-seminarie weer zeer goed gemotiveerd!

Aan het nieuwe concept werd niet meteen met een vliegende start begonnen! Het begon meer bedachtzaam. Maar stilaan kreeg het seminarie vorm met interessante en creatief ingevulde opdrachten.

Wat voor sommigen een gemakkelijke opdracht leek, was voor anderen een hele uitdaging. Toch kon iedereen er steeds zijn persoonlijke tint aan geven.
De MagdaZiners hebben niet enkel meer cultuur verworven maar ze hebben ook een stukje van zichzelf ontdekt.
De belofte om er een goed jaar van te maken is zeker waargemaakt! Ik zou zeggen: missie geslaagd! Het seminarie was succesvol dankzij de creativiteit en de positieve inzet van iedereen!
Ik wil dan ook alle cultureel geïnteresseerden en de artistieke talenten van mijn MagdaZiners danken. Maar ik vergeet ook niet de goede teamspirit en het onderling respect voor elkaars vaardigheden en verschillen. Bedankt voor de creatieve respons op al mijn opdrachten.
Ik wens jullie een prettige en verdiende grote vakantie en laat iedereen, heel Sint-Donatus en daarbuiten, nog even genieten van een paar mooie sfeerbeelden.
Tot volgend schooljaar met opnieuw een team van nieuwe MagdaZiners.
Christophe Gillaerts

Eén reactie

  1. geert BOR
    Geplaatst op 28 juni 2013 om 17:55

    Dat hebben jullie echt fantastisch gedaan! Het enthousiasme straalt van de foto’s af! Proficiat aan de MAGDAZINERS van 2012 -2013!