Beeld

Beeldende kunsten zoals schilderijen, foto's, tekeningen, films en strips vind je hier.

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Kauf!

Kauf!

Een gewone man van de straat. Een held voor de samenleving, die een cameraploeg toestaat zijn geweldige leven te volgen.

‘Kauf’ oftewel het alter ego van Sander Cuypers, student, 18 jaar en Master in de droge humor. ‘Kauf’ is een verhaal over een gewone man. Hij komt in allerlei situaties terecht die gewoon zijn voor zijn “normale” leven. Het eerste seizoen telt zes afleveringen. In de eerste daarvan laat Kauf je zijn versierkunsten zien waarmee hij zowat elke chick kan krijgen (dat denkt hij tenminste toch). Kauf laat zich in aflevering 2 van zijn meest kunstzinnige kant zien. Al snel echter blijkt dat zijn aanleg voor het Frans beperkt is…

Kauf, als leerling van de FBI, ontpopt zich snel tot het groentje. Hij toont ons dat training toch ook niet alles is. In aflevering 4 laat hij zien dat je als bajesklant ver geraakt! Alle chicks kan hij daardoor misschien wel krijgen maar geld dat heb je achteraf toch te kort. Even later, in de vijfde aflevering, laat hij je zijn nieuwe optrekje in Dilbeek zien. Geld heeft hij namelijk nog altijd te kort. Maar de vraag is of Sinterklaas ook uit de ‘schooisteen’ komt…

Kauf: het begin van het einde, oftewel, de seizoensfinale van ‘Kauf: Seizoen 1’! Kauf is voortvluchtig: zijn bajestijd heeft hem het idee gegeven dat er een prijs op zijn hoofd staat; reden te meer dus om onder te duiken.
Dilbeek als decor, zijn inwoners als figuranten en zijn vrienden als gastacteurs: daarmee doet hij het.
Buiten de afleveringen kan je je af en toe ook aan een “tussen-Kauf” verwachten, waaronder ook “SOS Kauf” en Kauf zijn (eenmalige) eigen kookprogramma. Deze filmpjes duiken meestal uit het niets op tussen de afleveringen.

Check zeker online de trailer van seizoen 2! Het is al een voorproefje van het tweede (en blijkt nu ook laatste) seizoen. Indien je je nog niet hebt gewaagd aan het bekijken van KAUF, seizoen 1, is het nu tijd om dat te doen! Elke aflevering is het waard om eens te bekijken.

Bekijk alvast een interview met de enige, de echte Kauf en zijn cameraman.

Met dank aan Margo Kestelyn voor het stellen van de vragen en aan de Kaufkat om even in beeld te komen. Ook bedankt aan Sander en David voor hun medewerking! De afleveringen vind je op het YouTube-kanaal van Kauf.

Like zeker ook de ‘Kauf’-facebookpagina om steeds op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt binnen de ‘Kauf’- wereld en voor de eerste updates op Youtube, of gewoon als je Kauf wilt laten zien dat je fan bent!

2 reacties

  1. Ennio
    Geplaatst op 8 november 2011 om 17:12

    Kick-ass artikel.

  2. Geplaatst op 8 november 2011 om 19:25

    Met dank aan Elio De Bolle voor het maken van de Facebookpagina en de profielfoto van de pagina 😀