Beeld

Beeldende kunsten zoals schilderijen, foto's, tekeningen, films en strips vind je hier.

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Harry Potter and the deathly hallows part 1

Harry Potter and the deathly hallows part 1

De film waar alle Harry Potter fans zo lang op hebben moeten wachten is eindelijk in de cinema! En hij is goed!

Als je al de vorige films hebt gezien, is er geen probleem om te volgen, alhoewel het soms nogal moeilijk is. Er is meer actie en gevoel in deze film dan in de vorige zes en hij gaat sneller vooruit. Toch duurt hij nog ongeveer twee uren.

Harry Potter and the deathly hallows part 1
De film waar iedereen zo lang op heeft gewacht, is eindelijk in de zalen. Hij is aangrijpender, nog angstaanjagender en spannender dan de zes andere films. Het laatste boek ‘Harry Potter en de Relieken van de Dood’ wordt verfilmd in twee delen. Het einde begint!
Wie alle andere Harry Potter films bekeken heeft, of de boeken gelezen heeft, zal het niet moeilijk vinden om de film te kunnen volgen. Hij bevat immers vele elementen uit de vorige films.

Voor de niet-volgers, maar toch geïnteresseerden volgt hierna een beetje meer uitleg:
Harry Potter wordt al zijn hele leven achterna gezeten door Voldemort. Voldemort wordt alsmaar krachtiger. Om dit te voorkomen probeert Harry Voldemort te vermoorden. Hiervoor moet hij de gruzi-elementen vernietigen. Dit zijn deeltjes van Voldemort zijn ziel.
In dit deel gaan Harry ( Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson) op zoek naar gruzi-elementen die overal ter wereld kunnen liggen. Toch hebben ze al een idee van wat deze voorwerpen kunnen zijn. Ze weten echter niet hoe ze deze zouden moeten vernietigen. Ze moeten vechten tegen ongekende magie en ze ervaren vele problemen doorheen hun zoektocht.
Voldemort wil Harry maar al te graag dood en hij zal desnoods ook onschuldige mensen doden. Hij heeft door dat Harry en zijn vrienden een complot aan het smeden zijn om hem te vermoorden.
Zullen Harry en zijn vrienden dit halen?
We kijken alvast uit naar het allerlaatste deel van Harry Potters’ avonturen dat op 13 juli 2011 zal uitkomen in de meeste bioscoopzalen.