Games

Wat als je al je games beu gespeeld bent? Je nieuwe games wilt ontdekken maar geen inspiratie hebt? Op zoek bent naar nieuwe genres? In deze rubriek vind je de beste games, per type gerangschikt!

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Games: SPORT

Games: SPORT

Voor mensen die te moe, te tam of gewoon niet kunnen sporten, zijn deze soort games de beste manier om zich toch te amuseren zonder echt uit de zetel te komen. Let’s have fun.

SSX

Een van de grootste en bekendste sportgames van de laatste jaren is er weer en toont ons dat snowboarden op consoles nog lang niet afgezaagd is. Het spel telt zeventien verschillende regio’s, waaronder de Himalaya en het Antarctisch gebergte. Je vindt hier rond de zeventig verschillende bergen die allemaal in elke richting kunnen worden benut. Iedere afdaling zit vol met gevaar zoals ijle lucht, stukken afbrokkelend ijs of extreme temperaturen. Om op deze gevaren in te spelen dien je de juiste uitrusting aan te schaffen.

Move Fitness

Voor wie wil afvallen met videogames en geen Wii Fit heeft, is er nog hoop. Move Fitness heeft heel veel weg van Wii Fit, maar dan in een Playstation-Move-jasje. De graphics zien er voor een fitness-game alleszins indrukwekkend uit!

http://www.youtube.com/watch?v=ez4Znpf3CSk

WWE ’12 : Bigger Badder Better

WWE 12 is de nieuwste telg van de reeks worstel- en vechtsport games. WWE 12 brengt een volledig nieuwe engine, nieuwe mogelijkheden en revolutionaire graphics en physics. Een must-have voor de fans van WWE of van het genre.

FIFA 12

Ten slotte is er voor de voetballiefhebbers ook een fantastische game in 2012. FIFA 12 heeft een volledig verbeterde engine, soepelere graphics en uiteraard heel wat nieuwe mogelijkheden. Ook het co-op gedeelte krijgt een stevige update.

Forza 4

Een realistische race-game voor Kinect is er nog niet. Forza Motorsport 4 brengt hier verandering in. Zoals we gewoon zijn van de Forza games, zijn de grafische beelden en gameplay schitterend. Uiteraard kan je ook racen zonder Kinect maar dan wel alleen op de Xbox 360.