Games

Wat als je al je games beu gespeeld bent? Je nieuwe games wilt ontdekken maar geen inspiratie hebt? Op zoek bent naar nieuwe genres? In deze rubriek vind je de beste games, per type gerangschikt!

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Colt Hallam: “Rond een kunstenaar”

Colt Hallam: “Rond een kunstenaar”

De kunstenaar die wij gekozen hebben voor deze opdracht is Colt Hallam. Hallam is afkomstig van San Diego en werkt aan het bekende spel League of Legends als Game Designer bij Riot Games. Een van zijn taken is het ontwerpen van nieuwe ‘helden’ voor het spel. Dit doet hij in de volgende stappen.

Apps Top 15

Apps Top 15

Een App Store is een online softwarewinkel waar software gekocht kan worden. De software, ook wel apps genoemd, omvat programma’s voor smartphones van onder andere Nokia, HTC, Sony Ericsson, Samsung en Apple. De prijzen variëren van gratis tot 719,99 Euro.

De App Store van iTunes kennen jullie wellicht wel. Maar zoals jullie weten, bestaat er natuurlijk keuze uit miljoenen verschillende apps. Het is dan ook zeer moeilijk om te weten welke app je nu juist moet dowloaden. Om jullie hierbij te helpen, hebben wij een top 15 gemaakt van de apps die zonder meer nuttig voor jullie zijn en/of waar jullie zich best mee kunnen amuseren.

Games: MMORPG

Games: MMORPG

Voor alle fans van MMORPG, hier een Top 5 van de beste MMORPG’s!

Voor degenen die MMORPG niet kennen: een kleine definitie. MMORPG is een Engelse afkorting. Het komt van Massively Multiplayer Online Role-Playing Game. Met andere woorden, het is een game waar je een personage aanmaakt en hem laat evolueren in een grote virutele wereld op het internet. Je speelt dus met andere gamers. Alleen verder gaan is mogelijk maar dit zal voor sommigen queesten* of dungeons* moeilijk zijn.

queesten = opdrachten

dungeons = aparte kleine wereld, waar je meestal een extra moeilijke opdracht doet

Games: SPORT

Games: SPORT

Voor mensen die te moe, te tam of gewoon niet kunnen sporten, zijn deze soort games de beste manier om zich toch te amuseren zonder echt uit de zetel te komen. Let’s have fun.

Games: First-Person Shooter

Games: First-Person Shooter

Een First-Person Shooter of FPS is een genre games op pc, maar de laatste jaren is het uitgebreid naar de Xbox360, PS3 en Wii. Het speltype wordt vaak gebruikt bij shooters (schietspellen). De speler bekijkt de wereld vanuit de ogen van het personage dat hij/zij speelt. Deze houdt een wapen of een ander voorwerp in zijn handen waarmee vijandige personages kunnen worden uitgeschakeld of gedood.