Film

Zin om vanavond een bioscoop mee te pikken of ben je van plan een nieuwe DVD aan te schaffen? Hou dan hier even halt om je filmkeuze te onderwerpen aan het oordeel van onze recenseurs. Welke films krijgen onze voorkeur en welke zijn je zuurverdiende zakgeld niet echt waard?

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

The Ugly Truth

The Ugly Truth

Ik ben “The Ugly Truth” gaan zien, een zeer romantische en komische film!

The Ugly Truth gaat over mannen en vrouwen en de ideale manier waarop zij elkaar het hof moeten maken. In de Kinepolis is de rechtse foto te zien. De foto zegt eigenlijk al genoeg: Abby is een romanticus in hart en nieren en bij Mike draait alles om seks.

Abby is een succesvolle producent van talkshows. Terwijl ze op de werkvloer altijd alles onder controle heeft, lijkt het met haar liefdesleven niet te willen lukken. Ze zoekt al haar hele leven naar ‘de prins op het witte paard’.

Haar zoektocht naar Mr. Perfect heeft ertoe geleid dat ze nog steeds single is. Mike Chadway, de nieuwe presentator van haar tv-show, stelt het onderdeel van ‘The Ugly Truth’ voor waarin hij kijkers relatieadvies geeft. Hij is dan weer vastbesloten om vrouwen eindelijk de ongezouten waarheid te zeggen over relaties in het algemeen en mannen. De naakte waarheid over wat mannen en vrouwen nu echt willen. Maar zijn slimme trucs leiden tot een volkomen onverwacht resultaat, zij vindt ‘de liefde’ terwijl hij verliefd op haar wordt.