Film

Zin om vanavond een bioscoop mee te pikken of ben je van plan een nieuwe DVD aan te schaffen? Hou dan hier even halt om je filmkeuze te onderwerpen aan het oordeel van onze recenseurs. Welke films krijgen onze voorkeur en welke zijn je zuurverdiende zakgeld niet echt waard?

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Jackass 3D

Jackass 3D

Iedereen kent wel Jackass, of heeft er tenminste al iets van gehoord. Wat zeker vast staat, is dat ze mij steeds aan het lachen brengen. De cast bestaat uit een hele groep mensen met een zeer hoog durfgehalte waarin de belangrijkste persoon Johnny Knoxville is. Voor de rest wordt de cast aangevuld met Bam Margera, Ryan Dunn, Steve-O, Wee Man en vele anderen… De regisseur van zowel de film als de serie is Jeff Tremaine. De scripts worden uitgeschreven door Preston Lacy, die ook aan sommige stunts deelneemt.

Het is waarschijnlijk iedereen opgevallen dat Jackass bestaat uit een bende van marginale mensen die grappige maar ook gevaarlijke stunts uithalen. De film is te vergelijken met de gewone serie die te zien is op MTV. De verhaallijn is steeds hetzelfde: ze halen meestal gevaarlijke stunts uit en houden er dan wat blauwe plekken aan over.

Even een klein stukje geschiedenis over Jackass : Jackass is ontstaan op 12 april in het jaar 2000 dankzij Jeff Tremaine, meergenaamd door het tijdschrift ‘ Big Brother Magazine ‘ waar hij voor werkte. Veel mensen van de cast waren gelinkt aan het tijdschrift, buiten Preston Lacy (de dikke man). Preston mocht deelnemen aan Jackass omdat hij 4 bananen direct met de schil kon opeten. Amper 2 jaar later kwam er al een eind aan Jackass en dit wegens verschillende redenen maar dankzij Paramount Pictures mocht de groep nog even doorgaan met stunts uit te voeren in hun films waardoor ze wereldwijd beroemd werden.

Jackass was ook een voorbeeld voor vele andere jongeren die stunts wilden uithalen zoals ‘ The Dudesons in America ‘. Ik zou het fantastisch vinden als ze het opnemen van deze filmpjes nog enkele jaren verder zetten want ik vind zowel de films als de serie hilarisch.
Tot slot wil ik ook wel even afscheid nemen van een belangrijk persoon die lid was van Jackass: Ryan Dunn. Ryann liet op 20 juni 2011 het leven. Hij kwam om het leven bij een zwaar auto-ongeluk. De reden van het ongeval was wellicht de dronkenschap van Ryann want hij had een te groot alcoholgehalte in zijn bloed. Naar mijn mening was hij toch één van de beste van de leden van de hele crew.

Als je een beter beeld wilt krijgen van de nieuwe film kan je op enkel onderstaande links klikken en dan krijg je de trailer en nog veel meer te zien van hun laatste nieuwe film ‘Jackass 3D’. Veel plezier!

http://www.youtube.com/watch?v=fKwjU_pSSW4

http://www.youtube.com/watch?v=vc_kcRDRN4I

http://www.youtube.com/watch?v=ekIgI55XG58&feature=related