Film

Zin om vanavond een bioscoop mee te pikken of ben je van plan een nieuwe DVD aan te schaffen? Hou dan hier even halt om je filmkeuze te onderwerpen aan het oordeel van onze recenseurs. Welke films krijgen onze voorkeur en welke zijn je zuurverdiende zakgeld niet echt waard?

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Fame

Fame

Samen met een vriendin trok ik op een vrije avond naar de Kinepolis in Brussel. Een leuke dansfilm leek ons wel iets dus kozen we er voor om Fame to gaan kijken.

De film verliep wel anders dan verwacht, ik dacht dat het verhaal rond 1 hoofdpersonage zou draaien. Dit was niet het geval, maar dit maakte het verhaal wel interessanter. Vooral het personage Denise (Naturi Naughton) sprak me erg aan, zij evolueerde door heel de film. In het begin van de film viel ze niet echt op. Ze viel zelfs een beetje uit de toon door haar vrij klassiek uiterlijk. Maar op het einde van de film had ze haar klassieke uiterlijk ingeruild voor dat van een echte R&B-star. Elke keer als ze zong, zorgde dat bij mij voor een kippenvelmoment! Ik had meer verwacht van Alice (Kherington Payne), doordat zij vrij veel aan bod kwam in de trailers, maar in de film speelde zij maar een kleine rol.

De hele groep acteurs vormde een leuke bende tijdens de film, al merkte je wel dat het niet allemaal vrienden van elkaar zijn of elkaar niet door en door kennen. Het idee achter de film om niet een stereotype ‘high school’ voor te stellen, kwam heel goed over. Dit maakt de film toch ook ‘anders’.

Het is geen kaskraker, maar als zaterdagavondfilm zal hij wel op veel kijkers kunnen rekenen.