Film

Zin om vanavond een bioscoop mee te pikken of ben je van plan een nieuwe DVD aan te schaffen? Hou dan hier even halt om je filmkeuze te onderwerpen aan het oordeel van onze recenseurs. Welke films krijgen onze voorkeur en welke zijn je zuurverdiende zakgeld niet echt waard?

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

The Avengers

The Avengers

Marvel’s superhelden zijn terug! Ze komen als team samen in de film ‘The Avengers’; een film met zowel actie als humor. Thor, Captain America, Iron Man, Black Widow, The Hulk, Hawkeye en Loki, sommigen al wat bekender dan anderen.

New Year’s Eve

New Year’s Eve

‘New Year’s Eve’ is een film in hetzelfde genre als ‘Zot van A’ en ‘Valentine’s Day’. De film laat de levens en de liefdesverwikkelingen van een aantal mensen zien op 31 december, oudejaarsdag, in New York. Een 10-tal verschillende verhaallijnen lopen door elkaar en laten steeds een soort liefde zien maar ook hoop en vergiffenis. Het is een typische romantische komedie maar toch is hij verrassend. Deze film werd geregisseerd door de 77-jarige Garry Marshall.

Friends with benefits

Friends with benefits

Regisseur Will Gluck introduceerde onlangs zijn tweede (succesvolle) film op het witte scherm. De film kreeg de naam ‘Friends with benefits’ en zoals de film doet vermoeden, draait het thema grotendeels rond seks. Niemand minder dan Mila Kunis (bekend van onder andere “Black Swan” en “That’s 70 show”) en Justin Timberlake (“The social Network”) wisten een rol weg te kapen.

Jackass 3D

Jackass 3D

Iedereen kent wel Jackass, of heeft er tenminste al iets van gehoord. Wat zeker vast staat, is dat ze mij steeds aan het lachen brengen. De cast bestaat uit een hele groep mensen met een zeer hoog durfgehalte waarin de belangrijkste persoon Johnny Knoxville is. Voor de rest wordt de cast aangevuld met Bam Margera, Ryan Dunn, Steve-O, Wee Man en vele anderen… De regisseur van zowel de film als de serie is Jeff Tremaine. De scripts worden uitgeschreven door Preston Lacy, die ook aan sommige stunts deelneemt.

Acteurs verdikken voor filmrol

Acteurs verdikken voor filmrol

Beeld het je in: je wilt iets echt graag en je doel ligt binnen handbereik, alleen, je bent te ‘slank’.
Voor velen klinkt dit compliment als muziek in de oren maar voor anderen is het een groot kruis om hun ‘streefdoel’ te bereiken. Dan heb je natuurlijk de volhouders die zullen gaan ‘vreten en zweten’ om te kunnen schitteren op het witte doek in een maatje meer.

FRITS & FREDDY

FRITS & FREDDY

Humor, meer humor en nog meer (absurde) humor zijn de sleutelwoorden van de nieuwe film van Mark Punt: “Frits en Freddy”.

Harry Potter and the deathly hallows part 1

Harry Potter and the deathly hallows part 1

De film waar alle Harry Potter fans zo lang op hebben moeten wachten is eindelijk in de cinema! En hij is goed!

Als je al de vorige films hebt gezien, is er geen probleem om te volgen, alhoewel het soms nogal moeilijk is. Er is meer actie en gevoel in deze film dan in de vorige zes en hij gaat sneller vooruit. Toch duurt hij nog ongeveer twee uren.

Welke Gossip Girl ben jij?

Welke Gossip Girl ben jij?

Gossip Girl leeft in een wereld vol overdaad, celebrities, jaloezie en verraad. Zij kent iedereen en houdt alles in de gaten. Ze publiceert haar roddels anoniem via internet en SMS. De voedingsbodem voor de roddels van Gossip Girl is een elitaire privéschool in de Upper East Side van New York. Zij en haar vrienden hebben alles wat hun hartje begeert. Ze zijn complex, vroegwijs en werelds, maar toch hebben zij dezelfde problemen als andere tieners.