Beeld

Beeldende kunsten zoals schilderijen, foto's, tekeningen, films en strips vind je hier.

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Apps Top 15

Apps Top 15

Een App Store is een online softwarewinkel waar software gekocht kan worden. De software, ook wel apps genoemd, omvat programma’s voor smartphones van onder andere Nokia, HTC, Sony Ericsson, Samsung en Apple. De prijzen variëren van gratis tot 719,99 Euro.

De App Store van iTunes kennen jullie wellicht wel. Maar zoals jullie weten, bestaat er natuurlijk keuze uit miljoenen verschillende apps. Het is dan ook zeer moeilijk om te weten welke app je nu juist moet dowloaden. Om jullie hierbij te helpen, hebben wij een top 15 gemaakt van de apps die zonder meer nuttig voor jullie zijn en/of waar jullie zich best mee kunnen amuseren.

MADDEN NFL 12 by EA SPORTS™
Zin om echt “American football” te spelen maar bang om te verliezen? Of denk je dat je er nog niet klaar voor bent? Dan kan je met deze app zeker oefenen want het lijkt net alsof je in het spel zit en je echt op het veld staat

Angry Birds
Deze app kennen jullie vast allemaal wel. Hiermee kan je verschillende vogels selecteren die elk hun eigen krachten hebben. Je kan kiezen voor de vogels die een ei leggen of een bom leggen (en die laten ontploffen) of voor een vogel die zich in drie kleine vogeltjes opsplitst.
Doodle jump
Een spel waarbij je uiterst gefocust moet zijn omdat je absoluut niet naast de verschillende treden mag vallen. Eens je dit spel gespeeld hebt, wil je zeker je record verbreken en zal je er alles aan doen om sneller vooruit te geraken door een helikopter te worden, een racket te nemen, op de trampoline te springen, of andere mogelijkheden…
Flight Control
Als je later in de luchthaven wil gaan werken moet je zeker deze app downloaden. Met dit spel controleer jij waar de vliegtuigen en helikopters terechtkomen. Maar let op! Zorg er voor dat de voertuigen elkaar niet raken want dan moet je helemaal opnieuw beginnen.
Instagram
Verveel je je? Dan moet je zeker eens deze app uittesten want hiermee kan je foto’s van jezelf nemen en deze bewerken met allerlei “special effects”. Je hebt keuze uit verschillende effecten die elke foto van jou uniek zal maken.
World Atlas by National Geographic
Kom je bij het leren nog een land tegen waar je geen idee van hebt waar het ligt? Dan is het zeker handig om deze app te downloaden: in amper 2 seconden tijd kan je het land perfect situeren op de wereldkaart.
Paper Toss
Ben jij een speelvogel en hou je ervan om in de klas met propjes op je medeleerlingen te gooien? Dan moet je jouw klasgenoten niet langer irriteren want met deze app kun je propjes in de vuilbak gooien en wordt het steeds moeilijker naarmate je er meer propjes in gooit.

Shazam
Hoor je een liedje waarvan je totaal geen idee hebt wie de zanger is of hoe het noemt? Tik het snel in op Shazam en je weet in een paar klikken hoe het liedje noemt en wie het zingt.
Finger Slayer
Een spel waarbij er 200% concentratie moet zijn. Durf jij je vinger zolang mogelijk op het scherm laten maar kan je het wel op tijd wegtrekken voor het mes je raakt? Als je een spel wil waar je eens goed van wil verschieten moet je dit zeker downloaden.
Mafia Rush
Altijd al eens een maffialeven willen leiden? Leef je via dit spel in in de maffiawereld en probeer alle opdrachten tot een goed einde (?) te brengen om zo een beroemde maffioso te worden.
Soundeffects HD
Met deze app kan je de gekste geluiden opzetten. Zo kan je je vrienden laten geloven dat je een scheet laat.. Zit je voetbal te kijken en wil je af en toe eens op de hoorn blazen maar je hebt er geen? Deze geluiden en nog vele meer kan je allemaal via deze app afspelen.
Flick Soccer!
Wil je later een echt voetballer worden maar wil je eerst eens oefenen? Dan is Flick Soccer! perfect om jouw voetbalskills wat bij te schaven. Met dit spel kan je verschillende opdrachten selecteren om jezelf te blijven verbeteren.
Temple Run
Dit spel wil je keer op keer blijven spelen om steeds opnieuw jezelf te blijven verbeteren. Je kan allerlei gadgets kopen waarmee je bijvoorbeeld vleugels krijgt, nog sneller loopt of je zelfs onsterfelijk maakt!
Falling Fred
Blijf jij altijd vallen of stort je te pletter neer? Leef je volledig in! Dit spel is zeker niet geschikt voor gevoelige magen of mensen die last hebben van hoogtevrees!
Doodle Sprint
Dit spel is ongeveer hetzelfde als Doodle Jump maar bij dit spel moet je gewoon lopen in plaats van springen. Loop, spring en rol jezelf naar de hoogste score maar let wel op alle verborgen vallen!