Foto

Tim Van den Broeck Van den Broeck

Functie:
Co Muziek - Beeld

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Asbest

Asbest

Welke leerling van SD heeft nu nog nooit gehoord over Asbest? De ijzersterke hardcoreband, met als frontman Michiel De Proost van 6Humane, staat scherper dan ooit. Na hun kleine tour in het Verenigd Koninkrijk heeft MagdaZine Michiel zelf aan de haak kunnen slaan voor een interview.

Alex Agnew

Alex Agnew

Eind februari zal Alex Agnew voor de eerste keer te zien zijn in het Sportpaleis met zijn best of show ‘Larger than Life’. Op vrijdag 21 januari gaf hij al een voorproefje op zijn try-out in jeugdhuis Nijdrop te Opwijk. Deze kans wouden wij niet laten liggen, en we vlogen op onze computer af om een ticket te bemachtigen. Alsof de show bijwonen alleen nog geen belevenis was, wouden we de man zelf kunnen ontmoeten en hem enkele vragen voorschotelen. “Wie niet waagt niet wint”, dachten we. En gelijk kregen we, toen we die week een mailtje kregen van de manager van Alex Agnew om een afspraak vast te leggen. Wil je weten hoe het afgelopen is?

Sunpower

Sunpower

Wie dacht dat de echte old-school punk al lang was uitgestorven in deze streken heeft het helemaal fout! Het tegendeel wordt bewezen door de succesvolle groep Sunpower. Wat de groep zo speciaal maakt, is dat ze terug leven inblaast in de oude verloren sound van de Dead Kennedys en Minor Threat. Magdazine had het geluk om even een interview te doen met de bassist Gerd Van Hoof bij hem thuis, die bijna letterlijk op 2 meter van onze school woont.

Simon’s Cat

Simon’s Cat

Simon’s Cat is een spannende animatiereeks over het simpele leven van een kat. De hongerige huiskat zelf heeft geen specifieke naam. Hij maakt avonturen mee met zijn baasje en andere gekke personages.

SD-Rock

SD-Rock

Eindelijk, na drie jaar wachten is SD-Rock terug van weggeweest!
Deze nieuwe editie zal doorgaan op woensdag 23 maart en elke leerling van Sint-Donatus Bovenbouw is uitgenodigd. Maar… niet alleen om te komen kijken! Je krijgt zelf de kans om op het podium een plaats te veroveren en Sint-Donatus te verbazen met jouw talent.

Nele Needs a Holiday

Nele Needs a Holiday

Nele Van den Broeck, jong, talentvol en boordevol cynische humor!

De zangeres van het meidentrio ‘Nele Needs a Holiday’ had even een tijdje vrij gemaakt in haar drukke agenda om een klein interviewtje af te leggen met onze reporters van Magdazine.