Foto

Sofie Van Den Borre

Functie:
Hoofd van beeld, woord en muziek

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

MagdaZine

MagdaZine

Een seminarie Met een uitdaging

Anders dan Alle anderen

Onder leiding van Meneer Gillaerts

Een bende Die een scherp kantje heeft

En van Aanpakken weet

Ze Zorgen voor cultuur op school

Met een Internetsite om U tegen te zeggen

Een Niet te missen concept

Met voor Elk wat wils

Interview Lasgo

Interview Lasgo

Moment of truth: we hebben een date met niemand minder dan Jelle van Lasgo! De droom van vele mannelijke wezens. Wel jongens, wij hebben haar in levende lijve mogen ontmoeten en meisjes, ook haar sexy manager. In deze kleine afgelegen container spraken we af met deze bevallige heer (en Jelle). Here we go.

Ansarat

Ansarat

4 tenten, 4 genres … 4 party’s! We werden verwelkomd door de lichtjes van Ansarat en de vele gele fluo mannetjes die ons begeleiden naar de ingang. We got a feeling that tonight’s gonna be a good good night! Whooehooee! 🙂

Boekenbeurs 2009

Boekenbeurs 2009

Vrijwillig op weg naar de Boekenbeurs. Wie had dat ooit gedacht? BV’s, boeken, strips, dvd’s en cd-roms dreven ons uiteindelijk in het nauw. En dwongen ons om ons over te geven aan de macht literatuur.

Milk Inc

Milk Inc

100 000 springende witte konijntjes in het Sportpaleis. En wij waren er daar twee van. Beïnvloed door een collectieve gekte veroorzaakt door het duo Penxten-Mertens. En wees maar zeker dat je de handjes zag. Een drie uur durend feestje met dans, lichteffecten, de stem van Linda en vele extra’s. Let the party begin!