Foto

Nina Hermus

Functie:
Beeld - Muziek

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Lieve Blancquaert

Lieve Blancquaert

De naam Lieve Blancquaert zal bij velen onder jullie waarschijnlijk wel een belletje doen rinkelen. Als Belgische fotografe heeft deze dame het al ver gechopt.

Op 5 februari startte haar tentoonstelling in ‘De bank van arbeid’ in Gent. Deze tentoonstelling was bedoeld als een overzicht van haar prachtigste foto’s in 25 jaar fotografisch werk. De tentoonstelling liep tot 6 mei 2011. Wie dit dus gemist heeft, kan nu nog een glimp van enkele prachtige foto’s opvangen.

Commerciële muziek

Commerciële muziek

Deze list is speciaal voor de commerciële muziekliefhebbers onder ons. Alleen de 10 beste en nieuwste liedjes bieden we jullie hier aan. Maar niet getreurd want volgende maand is er weer een nieuw genre.

Enjoy!

Acteurs verdikken voor filmrol

Acteurs verdikken voor filmrol

Beeld het je in: je wilt iets echt graag en je doel ligt binnen handbereik, alleen, je bent te ‘slank’.
Voor velen klinkt dit compliment als muziek in de oren maar voor anderen is het een groot kruis om hun ‘streefdoel’ te bereiken. Dan heb je natuurlijk de volhouders die zullen gaan ‘vreten en zweten’ om te kunnen schitteren op het witte doek in een maatje meer.

Top 10 : Dubstep en Drum&Bass

Top 10 : Dubstep en Drum&Bass

Een nieuwe maand is weer aangebroken en dus ook een nieuwe top 10 list. Deze keer kun je genieten van Dubstep en Drum&Bass.

Enjoy!

Top 10: R&B

Top 10: R&B

Zin om de dag goed te beginnen met dit slechte weer? Hier zijn alvast enkele hits die je op weg helpen. Elke maand zullen we jullie op de hoogte houden met de 10 nieuwste hits.

WINTER 2010

WINTER 2010

Als er 1 manier is waarmee je jouw trendy imago dit seizoen kunt verbeteren, is het wel met deze trends. Uggs,blazers, sjaals en mutsen zijn de MUST voor dit najaar. Ze variëren van superfijn tot supersized. Waar je ook voor gaat je hebt deze winter altijd lekker warm!

Welke geschenken geef je voor Kerstmis?

Welke geschenken geef je voor Kerstmis?

Voor Kerstmis is het vaak moeilijk om een gepast geschenk te vinden. Soms vragen we gewoonweg wat iemand graag zou hebben maar dat is natuurlijk niet erg origineel. Hier gaan we dan voor een paar leuke en verrassende geschenken.