Foto

Morgane Tordeur

Functie:
Hoofd van beeld, hoofd van mode en strips

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Ray-Ban style

Ray-Ban style

Jaja de zomer is op komst! Ook al laat het zomerweer nog wat op zich wachten, ik ben alvast zomerklaar. En jij kan dat ook zijn! Vele sterren werden al met de Ray-Ban zonnebrillen gespot! En jij kan er ook ééntje hebben. Het enige verschil is dat jij er geen honderden euro’s voor zal moeten uitgeven. Dus ga alvast in afwachting van de zomer op zoek naar jou Ray-Ban look-a-like zonnebril uit de New Look ;)!

Streepjesmode

Streepjesmode

Heb je bepaalde sterren als inspiratiebron? Wil je je zoals hen kunnen aankleden, maar er geen duizenden euro’s voor betalen? Wel ik ga op zoek naar budgetvriendelijke outfits die geïnspireerd zijn op de outfits van sterren. Deze week: de streepjesmode. Streepjes en marine zijn heel in deze zomer. Dus haal die t-shirts met streepjes maar boven!

Photo View Aalst

Photo View Aalst

In de welbekende winkelstad ging MagdaZine een fototentoonstelling bezichtigen. Trede per trede kwamen we dichter bij de fotogalerij. Was het hier wel? Ja. Geen kat te bespeuren zo te zien. We bekeken de foto’s en maakten er zelf kopietjes van met ons eigen fototoestel. Dit leek echter toch niet zo boeiend te zijn. We besloten onze creativiteit de vrije loop te laten gaan. Hieronder vindt u het resultaat.

1 jeansrokje, 2 stijlen

1 jeansrokje, 2 stijlen

En het is weer tijd voor wat fashion! Beeld je eens in: je hebt een rokje gekocht en hebt deze al vaak aangehad. Je weet niet goed wat je er nog mee moet. Wel, ik heb de oplossing! Combineer je rokje met verschillende t-shirts, jassen, accessoires enz… en het lijkt wel of je een heel nieuwe look hebt! Hieronder vind je een leuk voorbeeld. Alle items op de afbeelding zijn te vinden in New Look. Dus haal dat rokje terug uit je kleerkast en combineren maar!

H&M party outfits for her

H&M party outfits for her

For all my ladies in the house! Heb je binnenkort een feestje? Misschien heb je wel een geweldige fuif die eraan komt? Of wie weet ga je volgende week zelfs op date met Mister Perfect?! Wel ladies, dan moet je dit zeker zien!

Online shoppen

Online shoppen

Heb je eens geen zin om urenlang in de file te staan om naar een shoppingcenter te gaan? Of heb je gewoon zin om een dagje thuis te blijven met dit weer maar wil je toch gaan shoppen? Wel, dan kan je ook online shoppen.

Twilight 2: New Moon

Twilight 2: New Moon

Eindelijk! De examens zijn gedaan. Ik kan het nog steeds niet geloven hoe ik me door die examens heb kunnen sleuren. Na al dat harde werk had ik toch wat ontspanning verdiend.

H&M party outfits for him

H&M party outfits for him

Als je eens zin hebt om je stevig te laten gaan, wel doe het dan in stijl! Hier zijn 2 geweldige outfits die ideaal zijn om uit te gaan. En bovendien zijn ze betaalbaar!