Foto

Mattias Buelens

Functie:
Websitebeheerder, designer en programmeur
Waarom?

Voor MagdaZine zorg ik vooral voor de design, het onderhoud en het beheer van de website. Ik had al enkele websites gemaakt, maar deze site zou veel groter worden dan mijn vorige werken. Ik zag het wel zitten om een heel schooljaar met cultuur bezig te zijn en om deze website op poten te zetten.

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Bedankt, beste bezoekers!

Bedankt, beste bezoekers!

Het schooljaar loopt op zijn einde. We merken het aan de zon die steeds vaker en heter door het wolkendek breekt, aan de terrassen die steeds voller raken en aan de schoolwerkboeken die volledig ingevuld raken. Velen zitten in de examens en met z’n allen hunkeren we naar de zomervakantie. Het begin van de vakantie betekent echter ook het einde van het MagdaZine-jaar 2009-2010.

Foto’s galabal

Foto’s galabal

Op woensdag 12 mei 2010 konden de zesdejaars zich van hun beste kant laten zien op het galabal, georganiseerd door het team van het seminarie 100 dagen. Naar goede traditie opende het bal met een receptie om enkele uurtjes later los te barsten in een geweldige fuif. Aan de fotostand konden de laatstejaars samen met hun schoolkameraden op de foto om herinneringen aan Sint-Donatus vast te leggen.

Welkom bij MagdaZine

Welkom bij MagdaZine

Welkom beste bezoeker!

Dit nieuwe schooljaar zorgen wij voor een primeur!

Wij kiezen voor het seminarie Magda, onder leiding van meneer Gillaerts. Dit seminarie bracht jullie vorig schooljaar al het eerste cultuurmagazine van Sint-Donatus Merchtem, maar dit schooljaar is het concept lichtjes anders. Magda wordt geen magazine meer in de klassieke zin van het woord — neen! Wij gaan online, wij creëren onze eigen website met onze vernieuwde merknaam MagdaZine.