Foto

Marlise Raes

Functie:
Beeld - Woord - Muziek - Manusje van alles

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Chocoladeworkshop

Chocoladeworkshop

Op zaterdag 8 april maakten we ons klaar voor een chocoladeworkshop “Sjolaa”. Deze had plaats in Mechelen. Bij onze aankomst werden we hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje. We kregen meteen een voorproefje van de chocolade die we daarna zelf gingen maken.

Cocktails

Cocktails

25 februari 2011. Nog 125 dagen tot de zomervakantie. Omdat wij zo lang niet kunnen wachten, gaan we voor jullie 5 geweldige cocktails op een rijtje zetten. Van de bekende ‘Margarita’ met een vleugje limoen, tot een overheerlijke ‘Passione Martini’. Ook de ‘Mojito’ kon hier zeker en vast niet ontbreken. Wij leren je ze zelf te bereiden om zo aan de meest sombere dag een geweldige afsluiter te geven, of wie weet… wel een goede starter. Met deze cocktails kom je alvast in de vakantiesfeer en kan het feest beginnen. Opgepast: niet voor gevoelige drinkers!

Magdazine’s kledinglijn

Magdazine’s kledinglijn

Met ons zessen beleefden we een heel avontuur;
kleedjes maken, lachen en wat foto’s nemen in een schuur.
Mascara, oorbellen, lippenstift, het was er allemaal;
een heus feest voor ons, het was fenomenaal!
Met wat naald en draad, toverden we oude lapjes stof om
tot nieuwe, hippe kleedjes; plezier alom!
Eens knippen hier, een steekje daar,
en hup, een nieuw kleedje stond klaar.

De Vlaamse 10

De Vlaamse 10

Stel, je krijgt de kans om thuis een gezellig avondje televisie te kijken vanuit je zetel of de avond door te brengen in één van de VTM-studio’s en de sfeer zelf op te snuiven… Wat zou jij dan doen? Wel, wij moesten hier in ieder geval niet lang over nadenken. Er gaat toch niets boven de ambiance zelf mee te maken? Daarom trokken we er met z’n vieren op uit.

Interview Günther Neefs

Interview Günther Neefs

De hopduvelfeesten 2010 waren weer een groot succes. Niemand minder dan Clouseau, Daan, Andes en nog vele andere, schitterende artiesten waren van de partij. Marlise en Lore namen ook een kijkje achter de schermen en kwamen Günther Neefs tegen. Over deze charmeur wouden wij wel iets meer te weten komen. Jij ook?