Foto

Marine Bastide

Functie:
Co Redactrice Beeld - Woord - Corrector - Marketing - Games

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Top 10 grappige filmpjes

Top 10 grappige filmpjes

Hoogtijd voor eens wat HUMOR!! Speciaal voor jullie hebben wij de beste filmpjes verzameld! 😀

Games: MMORPG

Games: MMORPG

Voor alle fans van MMORPG, hier een Top 5 van de beste MMORPG’s!

Voor degenen die MMORPG niet kennen: een kleine definitie. MMORPG is een Engelse afkorting. Het komt van Massively Multiplayer Online Role-Playing Game. Met andere woorden, het is een game waar je een personage aanmaakt en hem laat evolueren in een grote virutele wereld op het internet. Je speelt dus met andere gamers. Alleen verder gaan is mogelijk maar dit zal voor sommigen queesten* of dungeons* moeilijk zijn.

queesten = opdrachten

dungeons = aparte kleine wereld, waar je meestal een extra moeilijke opdracht doet

“Falling”: de nieuwe rage op internet?

“Falling”: de nieuwe rage op internet?

Een tijd geleden waren acts als planking, owling en benching erg in. Nu moeten deze activiteiten plaats ruimen voor de allerhipste trend : falling.

Vallen op straat, in het park, in de supermarkt … je kan het niet gekker bedenken. Wij hebben gemerkt dat vragen zoals: “ben je zat? Heb je gedronken? Kan je je echt niet recht houden?“ volkomen normale reacties zijn. Volg mee en … have fun!

The WANTED

The WANTED

Er is een nieuwe band die zeker de moeite waard is om eens op te zoeken op Youtube of op het internet. De opkomende Engelse boysband, The Wanted, bestaat uit 5 jongens. Ze maken pop- muziek met een melodie die in je hoofd blijft zitten. Mooie teksten met inhoud hebben ze ongetwijfeld.

Seminarie MagdaZine 2011-2012

Seminarie MagdaZine 2011-2012

Welkom op MagdaZine: de cultuursite voor en door jongeren!

Jullie kennen deze site wellicht reeds van vorige jaren. Voortaan zullen wij hier zaken op plaatsen die wij leuk en interessant vinden. We zullen kunst en cultuur onder handen nemen, in de ruime zin van het woord. Maar ook berichten wij over activiteiten, events en specials in en rond onze school.