Foto

Klaryse Villaroman

Functie:
Woord - Beeld

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Made in Asia

Made in Asia

Op zondag 20 maart trokken we naar de 3de editie van “Made In Asia”. Misschien zegt dat je niks maar als je een beetje Engels kan, kan je raden waarover deze expo gaat! “Gemaakt in Azië” is een geweldige ontmoeting met het verre oosten, meer bepaald Japan.

Commerciële muziek

Commerciële muziek

Deze list is speciaal voor de commerciële muziekliefhebbers onder ons. Alleen de 10 beste en nieuwste liedjes bieden we jullie hier aan. Maar niet getreurd want volgende maand is er weer een nieuw genre.

Enjoy!

Top 10 : Dubstep en Drum&Bass

Top 10 : Dubstep en Drum&Bass

Een nieuwe maand is weer aangebroken en dus ook een nieuwe top 10 list. Deze keer kun je genieten van Dubstep en Drum&Bass.

Enjoy!

Top 10: R&B

Top 10: R&B

Zin om de dag goed te beginnen met dit slechte weer? Hier zijn alvast enkele hits die je op weg helpen. Elke maand zullen we jullie op de hoogte houden met de 10 nieuwste hits.

WINTER 2010

WINTER 2010

Als er 1 manier is waarmee je jouw trendy imago dit seizoen kunt verbeteren, is het wel met deze trends. Uggs,blazers, sjaals en mutsen zijn de MUST voor dit najaar. Ze variëren van superfijn tot supersized. Waar je ook voor gaat je hebt deze winter altijd lekker warm!