Foto

Karen Teugels

Functie:
Hoofdredactrice van beeld - Co woord - Co muziek

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Hungry eyes

Hungry eyes

Van 9 september tot en met 5 juni loopt de fototentoonstelling ‘Hungry Eyes’. Met namen als Tony Le Duc, Valérie Belin en Dimitri Tsykalov is het een absolute must om hier eens een kijkje te nemen. Dat besloten ook wij te doen en dus namen wij de eerste trein naar Antwerpen. Nog een korte busrit, en klaar waren wij om ons te begeven in een wereld vol eten: van de realistische stijl van Valérie Belin tot de directe roep naar een vredevollere wereld van Dimitri Tsykalov.

Alex Agnew

Alex Agnew

Eind februari zal Alex Agnew voor de eerste keer te zien zijn in het Sportpaleis met zijn best of show ‘Larger than Life’. Op vrijdag 21 januari gaf hij al een voorproefje op zijn try-out in jeugdhuis Nijdrop te Opwijk. Deze kans wouden wij niet laten liggen, en we vlogen op onze computer af om een ticket te bemachtigen. Alsof de show bijwonen alleen nog geen belevenis was, wouden we de man zelf kunnen ontmoeten en hem enkele vragen voorschotelen. “Wie niet waagt niet wint”, dachten we. En gelijk kregen we, toen we die week een mailtje kregen van de manager van Alex Agnew om een afspraak vast te leggen. Wil je weten hoe het afgelopen is?

Cocktails

Cocktails

25 februari 2011. Nog 125 dagen tot de zomervakantie. Omdat wij zo lang niet kunnen wachten, gaan we voor jullie 5 geweldige cocktails op een rijtje zetten. Van de bekende ‘Margarita’ met een vleugje limoen, tot een overheerlijke ‘Passione Martini’. Ook de ‘Mojito’ kon hier zeker en vast niet ontbreken. Wij leren je ze zelf te bereiden om zo aan de meest sombere dag een geweldige afsluiter te geven, of wie weet… wel een goede starter. Met deze cocktails kom je alvast in de vakantiesfeer en kan het feest beginnen. Opgepast: niet voor gevoelige drinkers!

Magdazine’s kledinglijn

Magdazine’s kledinglijn

Met ons zessen beleefden we een heel avontuur;
kleedjes maken, lachen en wat foto’s nemen in een schuur.
Mascara, oorbellen, lippenstift, het was er allemaal;
een heus feest voor ons, het was fenomenaal!
Met wat naald en draad, toverden we oude lapjes stof om
tot nieuwe, hippe kleedjes; plezier alom!
Eens knippen hier, een steekje daar,
en hup, een nieuw kleedje stond klaar.

Winter Classics 2010

Winter Classics 2010

Maandag 27 december trok ik er samen met enkele vrienden, waarmee ik samen muziekgeschiedenis volg, op uit. Normaal sluiten we elk schooljaar af met een eindexamen maar dit jaar zou het anders verlopen. Zo zouden we ons eindexamen mogen schrappen als we een concert zouden bijwonen dat onze leraar ons had voorgesteld. En geef toe, wie laat die kans nu liggen?

De Vlaamse 10

De Vlaamse 10

Stel, je krijgt de kans om thuis een gezellig avondje televisie te kijken vanuit je zetel of de avond door te brengen in één van de VTM-studio’s en de sfeer zelf op te snuiven… Wat zou jij dan doen? Wel, wij moesten hier in ieder geval niet lang over nadenken. Er gaat toch niets boven de ambiance zelf mee te maken? Daarom trokken we er met z’n vieren op uit.