Foto

Joeri De Plecker

Functie:
Co websitebeheerder en beeld

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Themadag

Vrijdag 21/05 was het weer zover: naar jaarlijkse gewoonte was het themadag op school. De leerlingenraad koos dit jaar voor het thema ‘Leger’. Ze zorgden voor een parcours en mooie inkleding op de speelplaats. Natuurlijk waren de hamburgers én -speciaal voor deze gelegenheid- raketijsjes aanwezig.  Het thema zorgde voor mooie outfits van de leerlingen en wij maakten mooie foto’s die u hier terugvindt!

Project anti-verslaving

Project anti-verslaving

Het project anti-verslaving is een project van het 3de jaar. De bedoeling is om de leerlingen weerbaar te maken tegen alle mogelijke verslavingen die ze kunnen tegenkomen. Dit project is begonnen met het anti-rookproject.

Menuet

Menuet

“Er ging eens een man naar Cuba en iemand vroeg: ‘Waarom zo ver?’ De man antwoordde: ‘Ver van wat?’”
TG Vagevuur bewerkte de roman Menuet van L. P. Boon voor het theater. Drie verschillende perspectieven op eenzelfde verhaal:
Een man, die werkt in de vrieskelders en een bevreemdende fascinatie heeft voor berichtgeving van gruwel en rampen. Zijn vrouw, een werkpaard dat kinderkleren verkoopt via een mysterieuze zwager. Een meisje, dat helpt in het huishouden en pookt in de verwrongen verhoudingen.

Sfeerbeelden Sd-Royal

Sfeerbeelden Sd-Royal

Op 7 mei vond er een heus kunstfestival plaats in Sint-Donatus. Je kunt hieronder een paar sfeerbeelden bewonderen.

Italië

Italië

Toen we terug thuis kwamen van onze 7-daagse in Italië en Vaticaanstad, waren we er over eens dat we deze reis niet zomaar zouden vergeten. Van dag één hebben we ons geamuseerd. Met plezier stonden wij te luisteren naar onze gidsen, die we meebrachten van België (Mevr. De Wolf, Mevr. Buelens, M. Aeyels en M. Van den Broeck). Samen met ‘de plu’ maakten we een tocht door Italië, helaas is hij niet heelhuids teruggekomen. De reis is veel te snel voorbijgegaan naar onze zin. Hier zitten we nu, in de klas voor de computer. Te denken over hoe het was in Italië.

Winnaar in de categorie leerkrachten

Winnaar in de categorie leerkrachten

Haiku Donatus
Winnaar in de categorie 6 TSO

Winnaar in de categorie 6 TSO

Zoemende zoenen zijn
schoonheid

Winnaar in de categorie 6 ASO

Winnaar in de categorie 6 ASO

Naar de zoo geweest:
Koppeltje eenden zien knuffelen