Foto

Jana Peytier

Functie:
Beeld - Organisatie - Muziek

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Dieet voor MAGDA

Dieet voor MAGDA

Wie heeft er nu al wel eens niet gedacht dat een paar kilo’s minder toch zou mogen? Hier hebben we de oplossing voor jullie. Samen hebben we alvast de 10 beste dieettips uitgezocht. Veel dieetplezier!

IJssculpturenfestival in Brugge

IJssculpturenfestival in Brugge

IJs, een zaag, goede beeldhouwers, creativiteit en een zeer koude tent: wat heb je nog meer nodig om te beginnen aan een fantastisch ijsavontuur? Dit dachten de beeldhouwers wellicht ook toen ze aan hun opdracht begonnen. En als onderwerp werd er voor “Disneyfiguren” gekozen.

U leest hierbij een klein verslag van ons bezoek aan deze ijssculpturen.

Rihanna

Rihanna

Na lang wachten was het eindelijk zover: het tweede, uitverkochte concert van Rihanna in het Sportpaleis! Wij vinden het dan ook fantastisch dat wij jullie mogen inlichten over dit concert.

Hypnose

Hypnose

Hypnose is een kunstmatig gecreëerde staat van bewustzijn waarin men ontspannen is en geconcentreerd op een bepaald onderwerp. Hoewel de wetenschappelijke geschiedenis van het gebruik van hypnose pas aanvangt met Franz Mesmer in de 18e eeuw werd de techniek reeds lang daarvoor toegepast door tovenaars en genezers. Meer weten? Kijk dan verder?