Foto

Anke Segers

Functie:
Hoofdredactrice van beeld - Woord

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Lieve Blancquaert

Lieve Blancquaert

De naam Lieve Blancquaert zal bij velen onder jullie waarschijnlijk wel een belletje doen rinkelen. Als Belgische fotografe heeft deze dame het al ver gechopt.

Op 5 februari startte haar tentoonstelling in ‘De bank van arbeid’ in Gent. Deze tentoonstelling was bedoeld als een overzicht van haar prachtigste foto’s in 25 jaar fotografisch werk. De tentoonstelling liep tot 6 mei 2011. Wie dit dus gemist heeft, kan nu nog een glimp van enkele prachtige foto’s opvangen.

Tekeningen en foto’s

Tekeningen en foto’s

In deze galerij tonen wij al onze beeldende creatieve opdrachten/projecten. Je kan hier tekeningen en foto’s bewonderen, gemaakt door leerlingen van dit “Magdazine seminarie”.

Magdazine’s kledinglijn

Magdazine’s kledinglijn

Met ons zessen beleefden we een heel avontuur;
kleedjes maken, lachen en wat foto’s nemen in een schuur.
Mascara, oorbellen, lippenstift, het was er allemaal;
een heus feest voor ons, het was fenomenaal!
Met wat naald en draad, toverden we oude lapjes stof om
tot nieuwe, hippe kleedjes; plezier alom!
Eens knippen hier, een steekje daar,
en hup, een nieuw kleedje stond klaar.

De Vlaamse 10

De Vlaamse 10

Stel, je krijgt de kans om thuis een gezellig avondje televisie te kijken vanuit je zetel of de avond door te brengen in één van de VTM-studio’s en de sfeer zelf op te snuiven… Wat zou jij dan doen? Wel, wij moesten hier in ieder geval niet lang over nadenken. Er gaat toch niets boven de ambiance zelf mee te maken? Daarom trokken we er met z’n vieren op uit.

LSD-TD

LSD-TD

Na een drietal maanden voorbereiding is het bijna zover! Nu vrijdag, 29 oktober, geeft de leerlingenraad van Sint-Donatus een knalfuif!
Tobias & Elke, de organisatoren, garanderen ons een nog leuker, beter en cooler feestje dan vorig jaar. Ze hebben er plezier aan gehad dit samen met hun leerlingenraadteam te organiseren, ook al hoorden daar een paar stressmomenten bij.