Foto

Amber Cools

Functie:
Hoofdredacteur, hoofd van woord, hoofd van koken en corrector

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Italië

Italië

Toen we terug thuis kwamen van onze 7-daagse in Italië en Vaticaanstad, waren we er over eens dat we deze reis niet zomaar zouden vergeten. Van dag één hebben we ons geamuseerd. Met plezier stonden wij te luisteren naar onze gidsen, die we meebrachten van België (Mevr. De Wolf, Mevr. Buelens, M. Aeyels en M. Van den Broeck). Samen met ‘de plu’ maakten we een tocht door Italië, helaas is hij niet heelhuids teruggekomen. De reis is veel te snel voorbijgegaan naar onze zin. Hier zitten we nu, in de klas voor de computer. Te denken over hoe het was in Italië.

Botercake

Botercake

Als tweede recept kozen we voor een eenvoudig en lekker dessert of tussendoortje: botercake. Je kan zowel gewone cake, als gemarmerde cake maken. De bakvormen die we voor deze cake gebruikten, zijn aluminium bakvormen die je normaal in de meeste supermarkten kan kopen. De door ons gebruikte bakvormen hadden een inhoud van 750 ml.

Tomatensoep met balletjes

Tomatensoep met balletjes

Als eerste gerecht hebben we gekozen voor iets zeer eenvoudig om klaar te maken, namelijk tomatensoep met balletjes. Je vindt hieronder het recept stap voor stap uitgelegd.

Blauw in blauw

Blauw in blauw

Onze glazen
bij elkaar gegoten
vullen één.

For you, my love

For you, my love

I wonder how it would be without you.
Would the world still be filled with love and fun?
Is it possible to live without you,
Or will there be clouds in front of the sun?

Boekenbeurs 2009

Boekenbeurs 2009

Impulsief als ik ben, besloot ik plots dat het tijd was om mijn kaartjes voor de boekenbeurs te gebruiken en op de eerste de beste trein en tram naar Antwerpen expo te stappen. Geld, bankkaart en kaartjes verdwenen in mijn rugzak en samen met mijn vriend vertrok ik op een reis door zeeën van letters. We schrijven 1 november 2009, Allerheiligen, rond de middag.