100 dagen en galabal

Al jaren zijn de 100 dagen een vaste waarde voor de zesdejaars. We organiseren een fuif, een themaweek, een spetterende show en het galabal. Het resultaat ervan vind je hier.

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Be prepared for prom

Be prepared for prom

‘Be prepared’ om naar een glamoureus galabal te walsen. Geen flauw benul wat je die avond zal aantrekken? Zou je graag een spetterende entree maken wanneer je uit de limousine stapt? Wij hebben een uitgebreide keuze voor jullie in de etalage gehangen.

Girls en hun galakleedjes

Uiteraard zullen de vrouwen onder ons in de spotlights staan aan de armen van de ultieme man in pak. Gaat deze vrouw in het lang of in het kort? Welke stijl past het best bij jou? Hol niet naar de garderobe van je oma , maar naar de portefeuille van je ouders en maak de juiste keuze. Schrijf telkens op of je a, b of c gekozen hebt en ontdek dan onderaan met welk profiel dit overeenstemt.

Van welke film hou je het meest?

a) Grease
b) 27 dresses
c) American Pie

Welk kapsel verkies je?

a) Dolly Parton
b) Penelope Cruz
c) Cameron Diaz

Bij welk liedje zet je de radio luider?

a) Love story, Taylor Swift
b) Fireflies, Owl City
c) I Gotta Feeling, Black Eyed Peas

In welke auto zou jij naar het galabal willen?

a) Vespa
b) Limousine
c) Cabrio

Wie is je ideale celebrity date?

a) George Clooney
b) Johnny Depp
c) Tom Cruise

a) The oldschoolstyle


Het is meer dan duidelijk dat je sterk bent aangetrokken tot de jaren waarin jij helaas nog niet toe behoorde. Hier is jouw kans om te tonen dat ze duidelijk een icoon hebben gemist. A new star is born! Schuim de vintagewinkeltjes af en stap buiten met jouw droomjurk aan de hand. En dit alles weliswaar in jouw oldtimer.

b) Een lengte om de vloer mee af te vegen


Het gaat over een jurk met een lengte waar het niet uitmaakt welke schoenen je eronder draagt… ‘The dress’ verkies je boven ‘the shoes’. Laat je niet verleiden door felle kleuren en drukke patronen. Door de hoeveelheid stof dat je over je lichaam draagt, kan dit voor de toeschouwers wel eens overweldigend zijn. Slechts enkele kleuren samengesmolten in een flatterend model maken van jou een echte diva.

c) Short, sexy and cute?


Je houdt van de zomerse temperaturen en daar horen korte kleedjes bij. Hoewel je kleerkast hoogstwaarschijnlijk al volgepropt is met allerhande kleedjes, moet het nu nog maar eens plaats maken voor het enige echte galakleedje. Ben jij in het bezit van lange benen en de trotse eigenaar van 200% zelfzekerheid dan kan het kleedje gepaard gaan met pumps.

Jongens (strikje of das of niks)

Het is algemeen geweten dat velen onder jullie niet veel tijd steken in kledij en alles wat daarmee te maken heeft. Pieker je stiekem al dagen over wat je rond die nek van jou zal knopen of strikken. Maak er dan eens en voor altijd komaf mee door het maken van deze quiz.

Van welke film hou je het meest?

a) James Bond
b) Ocean’s Eleven
c) Chocolat

Welk kapsel verkies je het meest?

a) David Beckham
b) George Clooney
c) Johnny Depp

Bij welk liedje zet je de radio luider?

a) Mika
b) Maroon 5
c) Metallica

In welke auto zou je naar het galabal willen?

a) Jaguar
b) Ferrari
c) Ford

Wie is je ideale celebrity date?

a) Rihanna
b) Angelina Jolie
c) Megan Fox

a) The bow man


Je bent duidelijk niet geboren voor een saai leventje. Wij delen je mee dat dit bescheiden kledingstuk enkel tot zijn recht komt rond de hals van een echte man die beschikt over voldoende charisma. God zij geprezen want jij bent één van de weinigen dat hiertoe behoort! Wees zeer kritisch bij de keuze van je strik. Een strikje met bugs bunny maakt van jou al snel een clown. Hou het bij één kleur en maak er het beste van. Draag het met trots en je zal automatisch alle hoofden laten draaien. Ben je nog een groentje wat betreft het strikken, volg dan de volgende instructies en het kan niet meer stuk.

b) The tie guy


Geboren en getogen voor niets minder dan een das. Haal je collectie maar weer boven voor deze formele avond. Jij bent een sobere en klassieke man. Heb je reeds veel ervaring bij het knopen van een das, richt je aandacht dan op de kleur, eventueel patroon,… Ga zeker geen streepjesdas met een bolletjeshemd combineren! Voor de anderen die nog geen uren voor de spiegel hebben gestaan om dit rond hun hals te knopen, volgen beter de volgende instructies.

c) Kom clean & stay natural

Voor jou moet al dat gedoe niet wat betreft dat eenmalige galabal. Als het moet dan moet het en investeer je beter niet in iets wat je later toch niet draagt. De keuze van je pak vraagt dus extra aandacht m.a.w. je ontkomt niet aan ‘dat gedoe’. The eyecatcher word het hemd en de schoenen. Jij bent de enige die mag kiezen voor een hemd met een opvallend patroon; weliswaar niet met Minnie Mouse op. Deze nonchalante look draag jij met attitude. Zet dus alvast een knoopje open!