Muziek

Interviews met bekende artiesten van eigen bodem, verslagen van concerten en festivals,...

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

The WANTED

The WANTED

Er is een nieuwe band die zeker de moeite waard is om eens op te zoeken op Youtube of op het internet. De opkomende Engelse boysband, The Wanted, bestaat uit 5 jongens. Ze maken pop- muziek met een melodie die in je hoofd blijft zitten. Mooie teksten met inhoud hebben ze ongetwijfeld.Ondanks het succes bij talloze tienermeisjes zijn ze nog steeds erg ‘down to earth’. Ze zijn echte tieneridolen geworden in Engeland en waarschijnlijk binnenkort ook in andere landen.
De 5 jongens, komen uit verschillende streken in the UK. Hoewel de leeftijd en de opleiding van alle leden verschillen en ze allen een andere achtergrond hebben, hebben ze één groot gemeenschappelijk interessepunt: muziek. We gaan er straks even op verder.

 Een paar van hun hits zijn “Glad you came” en “Gold forever”. Ook covers hebben ze al gemaakt. Enkele die je zeker eens moet beluisteren zijn “Dynamite” van Taio Cruz en “Iris” van de Goo goo Dolls.

We vertelden het al! Vijf jongens in de groep “The Wanted”. Zullen we ze even voorstellen?

 

Eerst stellen we je Maximillian Alberto George, kort gezegd Max voor. Hij is een 23-jarige voetbalfanaat en bekend als de grootste macho van de band. Toch zegt hij van zichzelf dat hij de meest gevoelige is. Films doen hem wenen, vooral als het over dieren gaat. Hij lijkt zeer close met zijn familie te zijn want voor hem is er niets belangrijker.

 

 

 

Zoals Max is Siva 23 jaar. Hij startte op zijn 16de een modelcarrière waar hij de eerste stappen zette in de showbizzwereld. Zijn vrije tijd spendeert hij vooral in zijn home-studio. In die tijd speelt hij vooral gitaar of schrijft hij teksten en neemt hij liedjes op. Wat men zeker kan zeggen over Siva is dat hij zeer creatief is. Ook hij heeft zijn beide voeten op de grond en is zeer bescheiden.

 

 

 

Dan is er is Jay, 22 jaar. Zijn volledige naam is James McGuiness. Hij startte eveneens vroeg met zijn carrière: op zijn 13de volgde hij al dansschool. Hij zwijgt nooit; nog minder als hij over zijn dieren kan vertellen. Je kan ongetwijfeld zeggen dat hij een ongelofelijke dierenvriend is want hij werd zelfs verkozen tot PETA’s Sexiest Male Vegeterian 2011.

 

 

 

Thomas Anthony Tom Parker is een jongeman van 24 jaar uit Bolton. Sinds zijn 16de speelt hij gitaar. Als toegewijde Oasis/ Stereophonic-aanbidder inspireert hij zich op hen. In tegenstelling tot de andere bandleden studeerde hij gewoon Aardrijkskunde aan de Manchester Metropolitan University. Eigenlijk kan je hem vergelijken met “Mark Owen” van “Take That”, een boysband uit de jaren 1990.

 

 

 

Dan is er nog Nathan James Sykes, 18 jaar. Zelf geeft hij toe dat hij een Justin Bieber look-alike is. Ook hij was snel weg met muziek. Op zijn 11de studeerde hij aan de “Sylvia Young’s Theatre School”. Hij speelt machtig piano en won verschillende zangwedstrijden waaronder “Britney Spears Karaoke Kriminals’ in 2003. Verstokte soul en R&B zijn zijn lievelingsmuziek. Als koning van sarcasme en droge humor kan je zijn -soms grove- kwinkslagen niet in één familietijdschrift kwijt.

 

We kunnen je met drang aanraden The Wanted zo snel mogelijk te gaan beluisteren!

4 reacties

 1. Geplaatst op 2 januari 2013 om 02:27

  the wanted are beatiful

 2. Geplaatst op 2 januari 2013 om 02:36

  love them

 3. shakira
  Geplaatst op 27 juli 2013 om 12:42

  i love de boys van the wanted

 4. shakira
  Geplaatst op 15 oktober 2013 om 20:17

  i love nathan james sykes