Mode

Nieuwe werken van bekende ontwerpers, maar ook enkele ontwerpen uit eigen huis!

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Shoppen

Shoppen

Heb je spijt dat de solden voorbij zijn? Dat je (te) veel spaargeld hebt uitgegeven aan dat ene kleedje of aan die tien topjes? Om dit een volgende keer te voorkomen willen wij u een paar goede tips geven. Ook om zo weinig mogelijk geld op te doen tijdens het winkelen kan je deze tips volgen

 

Magdazine’s kledinglijn

Magdazine’s kledinglijn

Met ons zessen beleefden we een heel avontuur;
kleedjes maken, lachen en wat foto’s nemen in een schuur.
Mascara, oorbellen, lippenstift, het was er allemaal;
een heus feest voor ons, het was fenomenaal!
Met wat naald en draad, toverden we oude lapjes stof om
tot nieuwe, hippe kleedjes; plezier alom!
Eens knippen hier, een steekje daar,
en hup, een nieuw kleedje stond klaar.

Voetbalkapsels

Voetbalkapsels

Iedereen weet dat veel voetballers ijdel zijn, daarom houden ze zich ook enorm bezig met hun uiterlijk. Voor sommige blijft dat redelijk onopgemerkt, maar andere vallen liever wat meer op. Hier onder een lijst met bekende en minder bekende opvallende kapsels. Indien je er zelf nog weet mag je die altijd in een reactie posten!

WINTER 2010

WINTER 2010

Als er 1 manier is waarmee je jouw trendy imago dit seizoen kunt verbeteren, is het wel met deze trends. Uggs,blazers, sjaals en mutsen zijn de MUST voor dit najaar. Ze variëren van superfijn tot supersized. Waar je ook voor gaat je hebt deze winter altijd lekker warm!

Modetrends winter 2010

Modetrends winter 2010

Misschien heb je het wel al eens meegemaakt, je staat in een modezaak en je weet niet wat je moet kopen. Om je een beetje op weg te helpen selecteerden wij de modetrends voor winter 2010.

Mode op school

Mode op school

Mode en stijlen verschillen, ieder heeft zijn eigen ding. We gingen in onze school op zoek naar mensen met verschillende stijlen en vroegen naar hun modebewustzijn.

Ray-Ban style

Ray-Ban style

Jaja de zomer is op komst! Ook al laat het zomerweer nog wat op zich wachten, ik ben alvast zomerklaar. En jij kan dat ook zijn! Vele sterren werden al met de Ray-Ban zonnebrillen gespot! En jij kan er ook ééntje hebben. Het enige verschil is dat jij er geen honderden euro’s voor zal moeten uitgeven. Dus ga alvast in afwachting van de zomer op zoek naar jou Ray-Ban look-a-like zonnebril uit de New Look ;)!

Streepjesmode

Streepjesmode

Heb je bepaalde sterren als inspiratiebron? Wil je je zoals hen kunnen aankleden, maar er geen duizenden euro’s voor betalen? Wel ik ga op zoek naar budgetvriendelijke outfits die geïnspireerd zijn op de outfits van sterren. Deze week: de streepjesmode. Streepjes en marine zijn heel in deze zomer. Dus haal die t-shirts met streepjes maar boven!