MagdaZine Lotto

MagdaZine Lotto

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Om de lancering van onze website te vieren, pakt Magdazine uit met een fantastische prijzentombola, namelijk de MagdaZine Lotto! Iedere leerling en leerkracht van Sint-Donatus maakt kans om iets te winnen, dus meedoen is de boodschap!

De winnaars zijn nu bekend, kijk snel hieronder of je bij de gelukkigen bent!

Hoe werkt het?

Iedere leerling en leerkracht van Sint-Donatus ontving op maandag 10 mei 2010 een lotje. Vanaf die maandagavond kunnen ze dan op deze website kijken of en wat ze gewonnen hebben. De gelukkige winnaars kunnen hun prijs vanaf dinsdag komen afhalen bij meneer Gillaerts in het PO-lokaal (A.001).

Wat valt er te winnen?

Veel! Dankzij onze fantastische sponsors hebben we heel wat mooie prijzen om weg te geven.

Hoofdprijs: Epson Stylus Photo SX115 → Winnaar: 136

Je leest het goed: wij geven een spiksplinternieuwe all-in-one printer/copier/scanner weg! Gedaan met aparte printers en scanners, deze Epson Stylus Photo SX115 kan het allemaal! Ideaal dus voor al je documenten, foto’s en boekopdrachten.

Gesponsord door:
Compu-Trade

Tweede prijs: Tickets voor BOZAR

MagdaZine zou geen cultuurmagazine zijn mochten we geen culturele prijzen kunnen aanbieden. Daarom hebben we één duoticket en twee tickets om weg te geven voor twee evenementen in BOZAR, het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

 • 1x duoticket voor concert van Rokia Traore → Winnaar: 519
  Zangeres Rokia Traoré mocht reeds in haar prille carrière een BBC 3 World Music Award en een Victoire de la Musique in ontvangst nemen. Ze heeft haar Mandingomuziek nooit te grabbel gegooid, maar tracht die veeleer te laten rijmen met westerse rock en blues, dankzij haar magische stem. De artieste die op twintigjarige leeftijd ontdekt werd door Ali Farka Touré en bejubeld door Papa Wemba en de internationale pers, wil met haar nieuwe vereniging Passerelles meewerken aan een Afrikaanse cultuurindustrie.
  9 juli 2010 om 20:00 – Meer informatie vind je op BOZAR.be.
 • 2x ticket voor Marianne Faithfull: lezing Shakespeare’s Love Sonnets
  → Winnaars: 604, 666
  In het Paleis voor Schone Kunsten leest Marianne Faithfull sonnetten voor van William Shakespeare (1564-1616), liefdesgedichten die niet voor niets tot het beste uit de wereldliteratuur behoren. De Franse muzikant Vincent Ségal, die eerder al met Sting een plaat opnam, zorgt voor de intimistische cellobegeleiding.
  9 juni 2010 om 20:00 – Meer informatie vind je op BOZAR.be.

Gesponsord door:
BOZARBOZAR (Paleis voor Schone Kunsten)
Ravensteinstraat 23
1000 Brussel
Info & tickets: 02 507 82 00

Derde prijs: Bongobon Lazy Sunday 2010 → Winnaar: 159

Deze Bongo geeft twee of meer personen recht op een zalige zondagse belevenis naar onder andere Technopolis, Utopolis, Sea Life Marine Park, het BOZAR (Paleis voor Schone Kunsten), het Belgisch Stripcentrum of een van de vele andere organisators.
Meer informatie vind je op de website van Bongo.

Gesponsord door:
De Standaard Boekhandel

Overige prijzen

Hier zijn de foto’s van de winnaars: