Koken

Studenten lijden soms een hard bestaan: naast lessen volgen en hun kot ieder jaar eens stofzuigen, moeten ze ook nog eens instaan voor hun eigen voedselvoorziening. Wij kunnen niet aanzien dat jongeren zouden verhongeren door gebrek aan keukenkennis en daarom presenteren wij u hier enkele makkelijk te volgen kookrecepten voor studenten. Met klare en geïllustreerde beschrijvingen kunnen jullie meteen aan de slag achter het fornuis om deze lekkere en (soms zelfs) gezonde maaltijden zelf te bereiden. Zet je koksmuts maar op!

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Dieet voor MAGDA

Dieet voor MAGDA

Wie heeft er nu al wel eens niet gedacht dat een paar kilo’s minder toch zou mogen? Hier hebben we de oplossing voor jullie. Samen hebben we alvast de 10 beste dieettips uitgezocht. Veel dieetplezier!

Studentenhaver

Studentenhaver

Ben jij gek op chocola? Hou je van recepten die snel en gemakkelijk te maken zijn? Dan moet je dit recept zeker eens uitproberen!

Chocoladetaart in microgolfoven

Chocoladetaart in microgolfoven

Wanneer je echt zin hebt in iets lekkers en je hebt niet veel tijd, ga dan zeker voor onze chocoladetaart in de microgolfoven. Deze is zeer snel klaar! Als je onze stappen volgt zal het zeker en vast lukken. Veel succes en smakelijk.

Chocolade Krispies

Chocolade Krispies

Als eerste recept wouden we toch iets makkelijk en lekker maken zodat het zeker niet zou mislukken. Daarom maakten we chocolade krispies. We leggen dit stap voor stap aan jullie uit. Veel plezier en smakelijk!

Cocktails

Cocktails

25 februari 2011. Nog 125 dagen tot de zomervakantie. Omdat wij zo lang niet kunnen wachten, gaan we voor jullie 5 geweldige cocktails op een rijtje zetten. Van de bekende ‘Margarita’ met een vleugje limoen, tot een overheerlijke ‘Passione Martini’. Ook de ‘Mojito’ kon hier zeker en vast niet ontbreken. Wij leren je ze zelf te bereiden om zo aan de meest sombere dag een geweldige afsluiter te geven, of wie weet… wel een goede starter. Met deze cocktails kom je alvast in de vakantiesfeer en kan het feest beginnen. Opgepast: niet voor gevoelige drinkers!

Chocoladecakejes

Chocoladecakejes

Eindelijk weer een nieuwe lekkernij. Tina, Onah en Ester stellen u dit makkelijk en lekker recept in première voor: DE CHOCOLADECAKEJES!

Rolcake

Rolcake

Hier zijn we met een nieuw recept. Rolbiscuit, of voor de gewone mens onder ons, rolcake. 😉

Botercake

Botercake

Als tweede recept kozen we voor een eenvoudig en lekker dessert of tussendoortje: botercake. Je kan zowel gewone cake, als gemarmerde cake maken. De bakvormen die we voor deze cake gebruikten, zijn aluminium bakvormen die je normaal in de meeste supermarkten kan kopen. De door ons gebruikte bakvormen hadden een inhoud van 750 ml.