Events

Verslagen van festivals, tentoonstellingen, beurzen, tv-programma's, ... vind je hier.

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Viva la musica

Viva la musica

Zaterdag 27 en zondag 28 februari 2010 organiseerde de turn- en dansvereniging Nut & Vermaak Buggenhout hun tweejaarlijkse turn- en dansshow. Dit jaar was het thema muziek. Zeer veel verschillende muzieksoorten kwamen aan bod en wanneer er materiaal moest klaargezet worden, kon het publiek genieten van kleine liveoptredens.

De Turnvereniging Nut Vermaak en dansstudio Akira lieten het publiek genieten van hun beste turn- en danskunsten. Acrobatie, elegantie en een tikkeltje humor waren dan ook de drie hoofdfactoren.

De show duurde, met een pauze van een half uur inbegrepen, toch wel drie uur. Dit is wel begrijpelijk wanneer je weet dat deze – nog steeds groeiende – vereniging meer dan 400 leden telt.

Iedere groep, van kleuters tot senioren; van recreatieve groepen tot wedstrijdgroepen; van turn(st)ers tot dansers, lieten zien waar ze al jaren mee bezig zijn. Hun inspanningen werden beloond door een fantastisch applaus en zeer veel sympathie van het publiek. Na afloop hoorde je in de gangen enkel lovende feedback.

De volgende show komt er in 2012.

De heren zorgden voor de humoristische noot

De dames sprongen over een piano

Wedstrijdoefening op de balk

Herenbrug

Herenbrug

De kleutertjes aan het werk

De kleutertjes aan het werk

De kleutertjes aan het werk

Acrogym

Akira

Akira