Hotspots

De hotspot is een rubriekje gevuld met interviews met knappe, mannelijke bekende Vlamingen. In deze rubriek leggen zij hun ziel bloot. Wij stelden hen vragen over hun persoonlijk leven, toekomst, verleden en carrière. Zo trachten we een analyse te maken van de persoon achter het knappe snoetje (en kontje!).

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Interview Bram Demeyere

Interview Bram Demeyere

Naam: Bram Demeyere
Leeftijd: 21
Vanwaar kennen we hem? Mister Belgium 2009, 3de plaats bij Mister World en “Hole in the Wall”.

Wou je als kind ook al model worden?

Nee, ik wou kok worden en heb daar ook voor gestudeerd. Maar vorig jaar ben ik een weddenschap aangegaan met een vriend om mee te doen aan een verkiezing. Sindsdien is het geëvolueerd naar tv-werk en modellenwerk.

Hoe was je als tiener ?

Helemaal anders. Ik was toen eerder verlegen en stil. Nu ben ik veel opener en socialer.

Hoe ver is je modellencarrière al gevorderd?

Ik ben vorig jaar in december begonnen en ik vind dat ik al  ver gevorderd ben. Binnenkort ga ik naar Tailand voor een fotoshoot. Dat wordt mijn eerste fotoshoot in het buitenland.

Hoe kwam het dat je verscheen in Hole in the Wall?

Door mijn verkiezing van Mister Belgium 2009. Roos van Acker heeft mij gekozen via foto’s. Ze hebben me gebeld voor een casting, maar ik was toen in Spanje. Dus ben ik vroeger afgekomen om naar de casting te gaan, waar ik gekozen werd. De opnames begonnen al snel na de casting.

Welke bekende Vlaming heeft een indruk op jou gemaakt?

Veronique De Kock. Ze is wauw, maar eigenlijk ook een heel gewoon persoon. Als je ze ziet, begint ze spontaan met je te praten. Ze is zoals iedereen, gewoon. Ze drinkt net zoals iedereen eens een pintje. Ze kan ook gewoon fun maken, soms zelfs meer dan anderen.

Wat doe je in jouw vrije tijd?

Fitness, voetballen en op café zitten met mijn maten.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Dit jaar was het 15de jaar dat ik naar Spanje ga, naar een camping. Spanje is als een tweede thuis voor mij. Ik ken daar veel mensen. Ik ga dan ook iedere keer voor een kleine maand naar daar.

Wat is je favoriete eten?

Vis.

Heb je ooit al rare voorstellen gekregen, zo ja welke?

Meestal vragen ze mij voor op vrijgezellenavonden te komen, de dames dan. Voor een stripact bijvoorbeeld. Ik vind dat best wel leuk om te horen, maar ik ga er wel niet op in.

Voor welke modeontwerper zou je graag een modeshow lopen?

Voor Dirk Bikkembergs. Ik heb al veel modereportages van hem gezien. Zijn modeshows vinden altijd op speciale plaatsen plaats, zoals in de woestijn of in de sneeuw. Dat zou ik graag eens meemaken.

Heb je nog vooruitzichten voor tv-werk?

Ja, VTM heeft mij gevraagd voor sterren op de dansvloer. Ik heb toegezegd, want ik zag dat wel zitten. De repetities beginnen in mei. Ik heb mijn danspartner nog niet gezien, want er zijn nog onderhandelingen aan de gang.