Games

Wat als je al je games beu gespeeld bent? Je nieuwe games wilt ontdekken maar geen inspiratie hebt? Op zoek bent naar nieuwe genres? In deze rubriek vind je de beste games, per type gerangschikt!

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Games: First-Person Shooter

Games: First-Person Shooter

Een First-Person Shooter of FPS is een genre games op pc, maar de laatste jaren is het uitgebreid naar de Xbox360, PS3 en Wii. Het speltype wordt vaak gebruikt bij shooters (schietspellen). De speler bekijkt de wereld vanuit de ogen van het personage dat hij/zij speelt. Deze houdt een wapen of een ander voorwerp in zijn handen waarmee vijandige personages kunnen worden uitgeschakeld of gedood.

Counter Strike: Global Offensive

Zeven jaar na de release van Counter Strike: Source, en maar liefst 12 jaar na de lancering van de originele Counter Strike komt Valve met een nieuwe game op de proppen. Volgens hen hebben we hier te maken met een ideale game die de pluspunten en nostalgische gameplay van de twee originele Counter Strike games bundelt in één spel.

http://www.youtube.com/watch?v=TCUiqIa-zoQ

Call of Duty: Modern Warfare 3

Wie kent de reeks nu niet? Call of Duty: Modern Warfare 3 verschijnt net vóór 2012 in de winkelrekken. In het achtste deel van de reeks speel je als een elitesoldaat in de moderne oorlog. Er zijn heel wat modes, zoals Survival, waarin je een horde vijanden aanpakt alleen of met je vrienden. De multiplayer is weer subliem en de gameplay is fantastisch. Ongetwijfeld een must-buy.

Battlefield 3

Deze game is dé allergrootste concurrent voor de Call of Duty reeks. Battlefield 3 is een realistische, moderne oorlog -shooter uit de stallen van EA. Indrukwekkende gameplay, sublieme graphics en een sublieme multiplayer. Zeker één van de meest indrukwekkende games voor 2012.

RAGE

RAGE is een horror-shooter game van dezelfde makers van het populaire Doom. Apocalyptische gebieden, vreemde wezens en een heel wat knalplezier. Monsters overrijden met voertuigen is een leuke extra.