Galerij

Genoeg teksten gelezen? Af en toe nood aan iets anders? Lijkt het alsof woorden je de hele tijd achtervolgen? Laat je dan meevoeren, En duik in de wondere wereld van fotografie, tekening, stop-motion… Riskeer jij het om deze wereld te ontdekken? Interessante en originele projecten zullen jou overvallen! Jank, joel en juich… Maar vooral: geniet!

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Tattoos – Tekening zwart-wit

Tattoos – Tekening zwart-wit

Gegroet, afstammeling van de aap!

Foto’s rond verschillende thema’s!!!

Foto’s rond verschillende thema’s!!!

Nu de leerlingen van Sint-Donatus de nieuwe Magda-aliens al een beetje kennen, hebben ze toch weer vreemd opgekeken naar deze creatieve wezens.

Het lokaal op het 2de verdieping werd al snel ingenomen. Daarna was het echter tijd voor nieuwe ervaringen. Met het fototoestel in de hand en met veel ideeën trokken we, bij een prima weertje, naar buiten om originele beelden van Merchtem te fotograferen.

Grafiek

Grafiek

De examens zijn gedaan. Leve de vakantie! Toch nog een opdracht voor MagdeZine tonen. Grafiek: linosnede, veruit de leukste opdracht van heel het jaar.

Tatoeages

Tatoeages

Zoekt u inspiratie voor een tatoeage? En wilt u toch wat meer dan een zeeanker of een hartje met de naam van uw geliefde? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij hebben tijdens één van onze tekenopdrachten namelijk zelf een tatoeage kunnen ontwerpen.

Foto opdracht rond een thema

Foto opdracht rond een thema

Attentie! Attentie! Het MagdaZinevirus heeft weer toegeslagen. En deze keer heeft het, met camera’s in de hand, de school verlaten!

Schedels, een tekenopdracht

Schedels, een tekenopdracht

Vooraleer u deze tekst begint te lezen, wil ik u graag deze waarschuwing meegeven: zorg dat u op een stabiele ondergrond staat want onze tekenopdracht was om van omver te vallen!

Dia’s ontwerpen.

Dia’s ontwerpen.

“We gaan dia’s maken” luidde onze opdracht uit de mond van meneer Gillaerts. Met een potje inkt en een pen in de hand gingen we aan de slag. Met onze pennen -en veel geduld- probeerden we de fijne lijnen van onze tekeningen op dia te zetten.

Zelfportret

Zelfportret

Bijna het einde van dit schooljaar, de examens zijn volop bezig…druk druk druk. Tijd dus om even te genieten van enkele prachtige zelfportretten gemaakt door de “Magdaziners”. Veel kijkplezier!