Beeld

Beeldende kunsten zoals schilderijen, foto's, tekeningen, films en strips vind je hier.

Zorg dat je onze volgende artikels zeker niet mist!

Beware – 2012 is near!

Beware – 2012 is near!

Ze zeggen vaak : ‘Binnen zoveel jaar hé, dan komt er een Apocalyps!’ . Maar ze vergissen zich telkens weer van datum. Nu zou het definitief gedaan zijn met de wereld in december 2012.

2012-movieIn de film 2012 is het zover; de wereld vergaat.

Het verhaal gaat over een man, gespeeld door John Cusack, die de band met zijn dochter en zoon weer wil opnemen. Hiervoor organiseert hij een kampeerweekend. Per ongeluk komt hij te weten dat de wereld zal vergaan en dat de overheid schepen aan het bouwen is om te overleven. Hij besluit samen met zijn gezin op zoek te gaan naar deze schepen. Zullen ze het halen of zullen ze juist te laat zijn?

Met behulp van special effects word je meegesleurd in de wereld van wegen die openspringen, treinen die net als een papier toegevouwen worden, vuur dat uit de aarde stroomt, enzovoort. Men zou de film onder kunnen brengen in de categorie van een net-op-tijd-aan-de-dood-ontsnapt-film. Telkens weer ontsnappen ze net op tijd aan de dood: de brug is nog net hoog genoeg om er onder door te rijden met de limousine, het vliegtuig stijgt net op tijd op voor de grond wegzakt,…

Laat je meesleuren in een wereld vol spanning en special effects!